De siste ukene har resepsjonen til Rana Blad vært preget av en stadig voksende haug med julegaver.

– Å gjennomføre denne julegaveaksjonen har vært veldig gøy. Vi har hatt utrolig mange gavmilde og blide mennesker innom resesjonen som har gitt med et varmt og stort hjerte. Det setter vi stor pris på, sier Ulriksen.

– Blandede følelser

På grunn av den store mengden gaver har Rana Frivillighetssentral måttet hente pakkene i flere omganger. For daglig leder Stein Hovind har hele prosessen vært veldig emosjonell.

– Det er en blanding av glede, men samtidig litt fortvilelse over å vite at det er mange der ute som ikke har det så bra som alle andre, sier Hovind.

– Samtidig er det fantastisk å kunne bidra litt og å være i stand til å gi noen en liten oppmerksomhet til jul, legger han til.

– Det har vært mye hardt arbeid, men det er hyggelig arbeid.

Også at pakkene som er lagt under Rana Blad-treet inneholder flotte og nyttige ting som vil glede mottakerne, settes pris på.

– Vi har jo dessverre sett eksempler fra andre steder at ikke alle gavene er gitt i beste mening. Slik er det heldigvis ikke her, sier Rigmor Nygård Hansen, administrerende direktør i Rana Blad.

Overveldende

– At responsen på gaveaksjonen har vært så overveldende, betyr utvilsomt at folk gjerne vil hjelpe andre og bidra til at så mange som mulig får ei fin og hyggelig julefeiring.

– At vi i Rana Blad kan stille opp på denne måten, betyr mye for oss i mediehuset. Og vi gjør det gjerne igjen, sier Ulriksen, som sammen med Nygård Hansen ønsker alle leserne sine ei riktig god jul.