– Vi håper på et skikkelig julegavedryss i år også!

Rana Blad med gaver under juletreet.

Rana Blad med gaver under juletreet. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I fjor havnet mer enn 400 gaver under juletreet i løpet av julegaveaksjonen. Vil givergleden vise seg å være like stor i år?

DEL

Det går fort mot jul nå, og også i år tar Rana Blad dette på høyeste alvor og gjennomfører sin julegaveaksjon, der alle kan tenke litt ekstra på dem som enten ikke har noen å feire jul sammen med, eller ikke får ressursene til å strekke helt til.

Suksess i fjor

Fjorårets julegaveaksjon var den første av det man håper skal bli en tradisjon. Over 400 gaver ble levert under Rana Blads juletre, og administrerende direktør Rigmor Nygård Hansen angrer ikke på at denne gode ideen ble adoptert.

Givergleden i fjor var enorm, og vi håper at det ikke blir noe annerledes i år!

Marit Ulriksen, sjefredaktør

Oppfordringen går til alle som føler for å bidra. – Kom innom hos oss i Rana Blads resepsjon, og ta med deg en julegave som uten tvil vil glede den som til syvende og sist mottar den. Din gave kan kanskje være bidraget som gjør denne jula spesiell for noen, sier Nygård Hansen.

"Nissekjerring"

Som i fjor er det Laila Frammarsvik som er "nissekjerringa" i resepsjonen. Hun tar, på nissekjerringers vis, alle vel imot, og blir selvsagt veldig glad for ditt bidrag. – Laila sørger for at du får legge gaven under Rana Blads juletre, forteller Nygård Hansen.

– Kom innom med pakkene i åpningstida vår som er hverdager mellom klokka 09.00 og 12.30. Du kan komme innom med gaver til og med fredag 14. desember, legger hun til.

Enorm giverglede

Sjefredaktør Marit Ulriksen forteller at givergleden i fjor var enorm, og håper at det ikke blir noe annerledes i år.

– Det er minst like fint å gi en gave, som det er å få en. Her er det bare å gi med et varmt hjerte, oppfordrer Ulriksen.

Hun poengterer også at det er viktig at man merker julegaven med kjønn og alder den vil passe for.

– Hva man gir, eller hva det koster, har lite å si. Det kan være klær, bøker, leker eller kanskje en opplevelse. Det handler egentlig om å gi noe du kunne tenke deg å gi i julegave til noen du bryr deg om, sier hun.

Gavene som kommer inn skal også i år gis videre til Frivilligsentralen, og de vil fungere som julenisse og dele gavene ut på de ulike arrangementene de er med på i løpet av julehøytideligheten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken