Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ikke sin A-lagsdebut

Artikkelen er over 6 år gammel

Men vet nå hva hun skal strekke seg etter.

Lisa Marie Karlseng Utland ble ikke benyttet da Norge skulle finslipe VM-formen mot Nederland i går.

Karlseng Utland var for første gang innkalt i den norske A-landslagstroppen.

Det var Norge som startet best i kampen. Emilie Haavi satte inn ledermålet etter tolv minutter, men Nederland både svarte og gikk opp til ettmålsledelse før Norge igjen puttet ballen i målet. Også denne gang var det Emilie Haavi som scoret.

Nederland vant til slutt 3-2.

Disse startet for Norge: Ingrid Hjelmseth, Maren Mjelde, Trine Rønning, Nora Holstad, Maria Thorisdottir, Kristine Minde, Lene Mykjåland, Gry Tofte Ims, Emilie Haavi, Isabell Herlovsen og Ada S. Hegerberg. På benken satt Silje Vesterbekkmo, Nora Gjøen, Inger Ane Hole, Marita S. Lund, Ingrid Moe Wold, Ida Elise Enget, Melissa Bjånesøy, Cathrine Dekkerhus, Elise Thorsnes og Lisa Marie K. Utland.

Om få uker starter VM i Canada og da spørs det om ranværingen får plass i troppen til Even Pellerud.    

Fotball.no har skrevet en reportasje om Ranajenta i forkant av landskampen. Der sier hun at landslagsuttaket er en drøm som går i oppfyllelse.

- A-landslaget har vært et mål helt siden jeg var 12 år så det er veldig stort for meg å være her nå, sier hun til fotball.no.

Tidligere har Utland spilt 37 landskamper for ulike U-landslag, sist for U23-landslaget mot Japan i mars.

- Det er veldig spennende og lærerikt og få være med her. Det er fint å få kjenne på det høyeste nivået i Norge før sesongen starter slik at jeg vet hva jeg skal strekke meg etter, sier hun.

Kommentarer til denne saken