Gå til sidens hovedinnhold

Lisa-Marie er tatt ut på A-landslaget

Artikkelen er over 5 år gammel

- Hun imponerte oss på La Manga, sier Even Pellerud.

Landslagssjef Even Pellerud tok ut i dag ut de to siste spillerne til troppen mot Nederland 8. april. Disse to er Elise Thorsnes (Avaldsnes) og Lisa-Marie Karlseng Utland (Trondheims-Ørn).

- Elise er i gjenge igjen etter skade og vi har sett henne på La Manga. Vi håper hun skal bli i 100 prosent toppform og ønsker derfor å ha henne med i troppen. Karlseng Utland er en spiller vi har fulgt i hele vinter. Rapporterne har vært veldig gode, og hun imponerte oss på La Manga. En spennende spiss, sier Pellerud til fotball.no.

Karlseng Utland som er fra Gruben, spilte i høst cupfinale for Trondheims-Ørn. Etter det vurderte hun å legge opp, men har bestemt seg for å fortsette. Forrige helg scoret hun tre mål da Ørn vant 3-1 i en treningskamp. Karlseng Utland har siden hun var 15 år spilt for landslaget, senest i vinter spilte hun for U23-landslaget på La Manga. Nå skal hun altså for første gang prøve seg med de aller beste jentene i landet.

Caroline Graham Hansen er derimot ikke med i troppen denne gangen.

- Vi valgte å ikke ta henne med på grunn av den langvarige skaden hun har hatt, som fortsatt er under behandling. Hun er tilbake i spill i Wolfsburg, men ikke helt topp for landslagsspill ennå, forteller Pellerud.

Her er hele troppen.

Kommentarer til denne saken