[Helgelendingen] I en kamp fredag kveld under Kippermocupen kveld fikk Tobias Knutsen (13) fra Innstranda IL et kne fra en motspiller med stor kraft rett inn i hofta. Kreftene i sammenstøtet gjorde at han ble løftet opp og snurret rundt. For sikkerhetsskyld landet han på den forslåtte hofta.

– Konsekvensen av smellen er smerter og stølhet, men heldigvis høyst sannsynlig ikke noe alvorlig. Det blir nok bedre av seg selv, sier John Erling Bjerkli fra Norsk Folkehjelp i Mosjøen, etter en undersøkelse avTobias i Norsk Folkehjelps telt på Kippermoen lørdag.

For Tobias er stølheten og smerten likevel såpass plagsom at han ble nødt til å avlyse lørdagens kamper under Kippermocupen.

– Får håper jeg kan spille søndag, dersom vi skulle komme til sluttspillet, da. Det er jo kjipt ikke å kunne spille mer, sier den unge fotballspilleren.

Bjerkli og hans mannskap har et telt med feltsenger for behandling av skadde fotballspillere under cupen.

– Så langt i dag har vi hatt besøk av seks unger. En ble sendt til legevakt for å sjekke for et mulig beinbrudd. Ellers har vi mye skrubbsår og vridning av knær. Flere har fått forstuinger. Jeg antar at det våte været gjør gressmatta glatt, sier Bjerkli.