Kippermocupen: Fikk kne i hofta i kamp, men slapp med skrekken og litt smerter

Kippermocupen 2017. John Erling Bjerkli fra Norsk Folkehjelp undersøker Tobias Knutsen fra Innstranda IL

Kippermocupen 2017. John Erling Bjerkli fra Norsk Folkehjelp undersøker Tobias Knutsen fra Innstranda IL Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

[Helgelendingen] I en kamp fredag kveld under Kippermocupen kveld fikk Tobias Knutsen (13) fra Innstranda IL et kne fra en motspiller med stor kraft rett inn i hofta. Kreftene i sammenstøtet gjorde at han ble løftet opp og snurret rundt. For sikkerhetsskyld landet han på den forslåtte hofta.

– Konsekvensen av smellen er smerter og stølhet, men heldigvis høyst sannsynlig ikke noe alvorlig. Det blir nok bedre av seg selv, sier John Erling Bjerkli fra Norsk Folkehjelp i Mosjøen, etter en undersøkelse avTobias i Norsk Folkehjelps telt på Kippermoen lørdag.

For Tobias er stølheten og smerten likevel såpass plagsom at han ble nødt til å avlyse lørdagens kamper under Kippermocupen.

– Får håper jeg kan spille søndag, dersom vi skulle komme til sluttspillet, da. Det er jo kjipt ikke å kunne spille mer, sier den unge fotballspilleren.

Bjerkli og hans mannskap har et telt med feltsenger for behandling av skadde fotballspillere under cupen.

– Så langt i dag har vi hatt besøk av seks unger. En ble sendt til legevakt for å sjekke for et mulig beinbrudd. Ellers har vi mye skrubbsår og vridning av knær. Flere har fått forstuinger. Jeg antar at det våte været gjør gressmatta glatt, sier Bjerkli.

Artikkeltags