Nesnaværingen Vebjørn Walnum Vinje som spiller i Stjørdals-Blink, kom med på det offisielle årets lag for 2. divisjon.

I forrige uke tok NordicBets breddeekspert Jørgen Tjærnås ut et årets lag for begge avdelingene, og da kom Walnum Vinje og lurøyfjærdingen Erik Sivertsen som spiller i Kjelsås med på hvert sitt lag.

Laget som er valgt ut av ligaens hovedsponsor PostNord gjelder for begge avdelingene. Sivertsen er tatt ut som reservekeeper.

Dette skriver juryen om Walnum Vinje:

"Etter eliteseriedebuten i 2015 har mange ventet på at Vinje skulle slå ut i full blomst. Etter flere sesonger i Trøndelag for Nardo gikk turen videre til Stjørdals/Blink i sommer og der har Vinje endelig vist seg fra sin beste side igjen. Herlig oppofrende duellspiller som også besitter gode ferdigheter med ball og en meget fin fot. Vinje er også ligaens mestscorende midtstopper med syv scoringer i 2019 og er farlig både på corner og med sin frisparkfot. Holder 25-åringen seg skadefri og får tillit i OBOS-ligaen er vi sikre på at de har en fremtidig forsvarssjef i klubben."

Som nest beste keeper i divisjonen skriver juryen følgende om Erik Sivertsen:

"Nok en fantastisk sesong for Sivertsen i Kjelsås-trøya. Den tidligere futsal og Ranheim-keeperen står for flere av årets mest spektakulære redninger og har ene og alene holdt Kjelsås inne i en rekke kamper også denne sesongen. Utrolig viktig mann å få med videre for Eivind Kampen og co!"

PostNord-liga redaksjonen har etter en lang sesong med mange kamper både på video og på stadion, dialog med klubbene, journalister og andre som følger ligaen tett satt sammen følgende årets lag.