Hver dag publiserer Rana Blad en stor mengde lokale og regionale saker samt noen nasjonale saker. I det som for mange lesere er en hektisk hverdag, medfører dette at de ikke får med seg alt av det viktigste av lokale nyheter av forskjellige grunner.

Nå gjør vi det litt lettere for deg å holde deg oppdatert på en enkel måte – her er et lite utvalg av de viktigste lokale sakene som ble publisert i løpet av helgen:

Den viktigste risikofaktoren for å få sykdommen Parkinsons sykdom er høy alder. Men også yngre rammes. Tor-Arne, i dag 57 år, fikk beskjeden for tre år siden.

Les også

Tor-Arne (57) har Parkinsons sykdom. – Du tenker litt sånn: Hvem vil ha meg som kanskje må ha mye hjelp om en del år?

Det regnet godt på lørdag formiddag, men det hindret ikke ranværingene til å dra innom bagasjeromssalg-arrangementet som var utenfor Clas Ohlson.

Bildeserie

SE BILDENE: Ranværingene trosset været for å få med seg bagasjeromssalget: – Dette synes jeg var en genial idé

Sondre Valle Hestvik har blitt utnevnt til verkssjef for Elkem på Thamshavn, Orkanger, etter å ha fungert i stillingen siden mai, og han ser frem til å fylle rollen til ære for sin tidligere leder.

Bli med Magnus Høgaas på rypejakt! En vandring i fjell og refleksjoner rundt forbudet mot bruk av blyammunisjon.

Les også

Magnus (23) er på rypejakt. Det er dag to av jakta: – Du har én sjanse, og det er å gå på

Kristina Nyjordet valgte bort kollegaer og fast kontor. Det har hun ikke angret på.

Eksplosjoner og omfattende anleggsarbeid er i gang ved den nye flyplassen i Rana, der AF Gruppen får støtte fra et voksende antall arbeidere og maskiner.

Ekteparet Jessica og James Emmerson fra Newcastle, England, har flyttet til Rana og trives godt, jobber ved Freyr Battery, og setter pris på den nordnorske livsstilen og vennligheten de har møtt her.

Er du ikke Rana Blad-abonnent, men har lyst til å lese en eller flere av disse sakene? Klikk her for et godt tilbud.