Hver dag publiserer Rana Blad en stor mengde lokale og regionale saker samt noen nasjonale saker. I det som for mange lesere er en hektisk hverdag, medfører dette at de ikke får med seg alt av det viktigste av lokale nyheter av forskjellige grunner.

Nå gjør vi det litt lettere for deg å holde deg oppdatert på en enkel måte – her er et lite utvalg av de viktigste lokale sakene som ble publisert i løpet av gårsdagen:

Svein Roger Knudtson og kona har hatt hytte i Hemavan i ti år, men etter at de overtok en hytte i Norge bestemte de seg for å selge, noe som skulle vise seg ikke å være så lett.

Tanja Vedal har en måneds tid prøvd å selge stedet med den meget gode utsikten utover fjorden. Den prosessen lyktes hun ikke med.

2022 var et godt år for Rana Caravansenter. Med driftsinntekter på 50 millioner kroner og et driftsresultat på drøyt to millioner kroner, ble det et rekordår for bedriften.

Kjeden Coop Extra har tre filialer i Rana. Den minste av de er på Selfors. Nå blir den større, men det er kun på innsiden.

Anna Segerstedt og Ludvig Öberg driver Grenseløst i Umfors. De siste årene har de satset knallhardt på camping og ryddet et stort område der det er 90 oppstillingsplasser. Et så stort prosjekt er langt fra billig.

Rana Blad har spurt tilfeldige på gata om deres tillit til nasjonale toppolitikere etter skandaler rundt habilitet og aksjehandel.

Bildeserie

SE BILDENE: 11 på gata har liten tillit til rikspolitikere: – Det er bare galskap hele veien

Er du ikke Rana Blad-abonnent, men har lyst til å lese en eller flere av disse sakene? Klikk her for et godt tilbud.