Hareide var første partileder som støtta prosjektet Polarsirkelen lufthavn allerede i 2011. Vi forventer snarlig landing på Hauan

Einar Sørlid Bondevik mener det er positivt for Rana, Helgeland og Nordland med endringene i Samferdselsdepartementet der KrF nå har ansvaret.

Einar Sørlid Bondevik mener det er positivt for Rana, Helgeland og Nordland med endringene i Samferdselsdepartementet der KrF nå har ansvaret.

Av
DEL

LeserbrevRana KrF forventer snarlig landing på Hauan!

Det er all grunn til å gratulere Rana, Helgeland og Nordland med endringene i Samferdselsdepartementet der KrF nå har ansvaret.

Ingelin Noresjø er på plass som statssekretær for Knut Arild Hareide som er ny minister. Hareide var første partileder som støtta prosjektet Polarsirkelen lufthavn allerede i 2011. Han fulgte det også opp som leder av Stortingets transportkomité fram til 2013. Hans Fredrik Grøvan har siden fulgt opp dette arbeidet i komitéen.

Ingelin Noresjø kommer fra arbeidet som næringsråd i Nordland og har der arbeida for realisering av Polarsirkelen lufthavn blant annet gjennom tre millioner kroner i støtte til byutvilking og infrakstruktur som fylkesrådet bevilget i høst. Noresjø deltok også på møtet med næringsaktører på Mo i august sammen med parlamentarisk leder i KrF Hans Fredrik Grøvan. Der ble PLU løftet fram som det viktigste prosjektet i regionen. Grøvan uttalte at PLU ville bli realisert, men kunne ikke si når. Da kan vi si at tiden er nå. Kontrakt er tildelt entreprenør og vi forventer at regjeringen følger opp.

KrF har vært en viktig støttespiller for prosjektet. Når man nå har posisjonen i Samferdselsdepartementet er det all grunn til å følge opp og få det gjennomført. Vi forventer og gleder oss til at KrF leverer i regjering!

Einar Sørlid Bondevik,
nestleder Rana KrF

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags