Gå til sidens hovedinnhold

Emilie fikk ødelagt bilen av vandaler, nå får hun hjelp til lakkering: - Jeg har ikke ord

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag skulle Emilie Vestå Staulvik en tur til byen med bilen sin. Da hun kom ut fra boligen på Selfors var bilen ikke kjørbar. Noen hadde skåret hull i alle dekkene og ripet skjellsord i lakken.

– Jeg fikk denne bilen av min bestemor og den har vært i daglig bruk siden da. Da jeg kom ut fikk jeg sjokk. Noen hadde ramponert bilen ved å skjære hull i alle fire dekkene og skrevet i lakken på panseret. De har også brukt en skarp gjenstand og ripet opp hele siden av bilen. Jeg har nå brukt nesten 2.500 kroner på dekk, en utgift jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg er student og trengte ikke dette, sier hun.

Stygge ord

Men hun vil nødig bruke bilen før det som står skrevet på panseret blir gjort noe med.

– Vi får se hva som kan gjøres. Jeg har ikke veldig lyst til å kjøre rundt med skjellsord ripet inn i lakken. Det synes jo godt, sier hun.

Nå håper Emilie at politiet kan hjelpe.

– Jeg har anmeldt saken til politiet og håper de tar dem som har gjort dette. Jeg kan ikke forstå at noe kan gjøre noe slikt, sier hun.

Operasjonsleder ved Nordland politidistrikt kan fredag ettermiddag bekrefte at de har fått en anmeldelse om skadeverket på bilen.

Så skjer dette!

Fredag kveld er det en utvikling i saken. Helgeland Bilskade ved Håvard Bjørhusdal reagerer på det han har lest og lover gratis lakkering av panseret det skjellsordene er skrevet.

– Vi er glade for å kunne ordne opp i ting og dette er en slik sak. Vi synes det er veldig synd at Emilie skal slite for at noen har drevet hærverk på hennes bil og derfor vil vi hjelpe. Vi strekker oss langt i slike saker og ønsker Emilie velkommen til oss på mandag der vi lager en avtale om å lakkere panseret på bilen hennes, kostnadsfritt, selvfølgelig, sier Bjørhusdal ved Helgeland Bilskade.

Emilie er overlykkelig over beskjeden fra Bjørhusdal.

– Jeg har ikke ord for å beskrive hvor glad jeg er. Nå slipper jeg å kjøre rundt med stygge ord på panseret. Jeg kan bare si tusen takk, sier hun.

Etter at saken ble lagt ut på Ranablad.no har ikke responsen uteblitt.

– Alle vil hjelpe. Jeg er veldig rørt over alle som bryr seg. Jeg håper de som har gjort dette blir tatt og takker alle som har involvert seg i saken, sier Emilie.

Kommentarer til denne saken