Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 5Båsmokoret leverer en fantastisk opplevelse. De er kraftig og myk, og fullstendig perfekt der de komplementerer historien til Bremnes

Artikkelen er over 4 år gammel

Stemmene til Båsmokoret balanserte perfekt med de hjertelige visene til Ola Bremnes.

Konserten «Velkommen i hus» ga oss virkelig «trua igjen» når Ola Bremnes og Båsmokoret fylte Meyergården Spektrum søndag kveld. Den første låten var nettopp «Velkommen i hus» fra Bremnes nye album «Molo», arrangert av Hemnesbergets egne Pål- Are Bakksjø.

En strøm av engler farer rundt Ola når koret legger sine stemmer bak ordene til Bremnes. Det er en velkomst bare Bremnes kan gi. Enkelt og hjerteskjærende ekte drar han oss inn i varmen. 

Konserten gir alt i alt 17 låter som forteller innsiden av de små fortellingen Bremnes starter med før hver låt. Rytmene er forskjellig og stemningen går fra nostalgi, til humor og til vinter i Nord. 

Publikum blir tatt med hele veien, Bremnes snakker til oss som om vi satt på andre siden av et bord i et nordlandshus, i et filosoferende øyeblikk. Allsang er også noe han ber om og publikum svarer. 

Båsmokoret leverer en fantastisk opplevelse. De er kraftig og myk, og fullstendig perfekt der de komplementerer historien til Bremnes.

Tekstene handler om det enkle som griper rundt hjertet og koret smelter sammen med budskapet og maler bildene til Bremnes i alles sinn.

Konserten avsluttes med stående applaus.

Silje Tamara Rojas

Kommentarer til denne saken