Flere av de fremste benkeradene var for anledningen tatt bort slik at femå ringene i Barnehagekoret skulle få skikkelig plass. De dominerte fullstendig publikums fokus under konserten, selv om de kun medvirket i tre av de atten sangene.

Først var det seks julesanger av Haukneskoret, før de svært unge håpefulle ble ledet fram til sangerkrakkene sine. I denne fø rste avdelingen serverte Haukneskoret et moderne julesangrepertoar, rundt temaet vennskap. Martin Kildal var publikums ledsager gjennom hele programmet, i tale, tekst og toner. Han slo an tonen med solosang på « Mitt hjerte alltid vanker», før toner av blant annet Lennon - McCartney og Bjørn Afzelius overtok.

Tente lys

Så entret Barnehagekoret korkrakkene. Det ble et lite glimt av kaos da blitslampene haglet over de nærmere femti unge sangerne.

Så fanget Martin Kildal og Rita Bjellånes umerkelig roen i kirka, og med alles oppmerksomhet rettet mot seg fikk de unge tenne julelys i Mo kirke, både i toner og med lettrørte mødre, fedre og besteforeldre nedover benkeradene. De framførte «Tenn lys», « Jeg er så glad hver julekveld», og «Nå tennes tusen julelys » med stor innlevelse, nennsomt ledet av dirigent Bjellånes.

Jul innafør

Årets adventkonsert fra Haukneskoret hadde tittelen «Lys innafø r». Den var hentet fra en av sangene koret framførte, til tekst av konferansier Martin Kildal og til toner av pianist Bjørn Skogly. Martin Kildal introduserte selv sangen, som så ble framført med Bjø rn Skogly som solist.

Rammen rundt konserten var den beste, med sangere og et svært takknemlig publikum som satte barna i sentrum. Og som seg hør og bø r ble også denne adventskonserten rundet av med «Deilig er jorden» , med deltakelse fra alle tilhørere.