Cd, det ble suksess

Artikkelen er over 17 år gammel

Førsteopplaget av Onøy/Lurøy sangkors cd «Folket som leve her nord» ble utsolgt på ei uke.

DEL
De rundt 450 eksemplarene som ble lagt ut for salg i butikkene forrige fredag, forsvant i løpet av få dager. Denne uka måtte Onøy/Lurøy sangkor bestille 300 cd-plater ekstra.
- Salget har gått veldig bra, og det at vi har fått positiv respons fra de som har hørt platen gjør det hele ekstra artig, sier korets dirigent Chris Eva.

Velkjent

«Folket som leve her nord» inneholder - i tillegg til egenkomponert materiell - velkjente melodier fra nordnorske artister, visekunstnere og komponister: Trygve Hoff, søskenflokken Bremnes, Halvdan Sivertsen, Bjarne Moe og Tove Karoline Knutsen.
I tillegg til korets egne medlemmer, har musikere fra både Lurøy, Nesna, Sandnessjøen og Rana bidratt med toner til albumet.

London-tur

Korets regnestykke for cd-prosjektet viser at man måtte selge 450 eksemplarer for å balansere et budsjett på 55.000 kroner. Dette målet er allerede innfrid, og selger man unna de 300 nye eksemplarene også, vil utgivelsen gi et pent overskudd. Dirigent Eva har allerede idéer for hvordan disse pengene skal brukes.
- I 2002 feirer koret fem-årsjubileum, og i forbindelse med jubileet har vi begynt å planlegge en påsketur til London, sier Chris Eva, som selv er fra London.

Artikkeltags