Verket med nok et slipp - gjør deg klar for blytung og politisk rock med humor

Black Debbath: Bandet kom med sitt seneste album ”Norsk barsk Metal”, i august 2019 rocker de Verket.

Black Debbath: Bandet kom med sitt seneste album ”Norsk barsk Metal”, i august 2019 rocker de Verket. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Ifølge en pressemelding kan vi nå gjøre oss klar for blytung og politisk rock med humor. Black Debbath kommer til Verket i 2019.

– Det skal godt gjøres å gå fra en konsert med Black Debbath uten et glis rundt munnen. Black Debbath er nesten for inventar å regne på festivalen Tons of Rock, hvor de tidligere har varmet opp for Ozzy Osbourne. Nå er det på tide at de også møblerer Verket på et vis kun de er i stand til, sier festivalsjef Maiken Johansen i pressemeldingen.

Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen har gjort seg bemerket, både sammen og hver for seg i band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Thulsa Doom, for å nevne noen. For Black Debbaths «Universell Riffsynsing» fra 2015, ble Lars Lønning nominert til Spellemann i klassen Årets tekstforfatter. I høst kom Black Debbath med sin åttende utgivelse «Norsk barsk Metal», ifølge dem selv deres første party-album, med mye rock og pils, står det videre i pressemeldingen.

Musikalsk regnes bandet som et av Norges beste tungrockband, uavhengig av de øvrige rollene og bandprosjektene medlemmene har.

De som kjenner Black Debbath, kan glede seg til klassiske låter som «Den femte statsmakt» og «Pils» skal bølge over folkehavet på Revelen i august 2019.

Artikkeltags