Gode skussmål til Kjersti

Av
Artikkelen er over 16 år gammel

HAMAR: Kjersti Gullvåg koste seg på Pysj Pop Baluba-direkten.

DEL

Lørdag morgen var det premiere på barneprogrammet Pysj Pop Baluba på NRK1, med Kjersti Gullvåg fra Mo som programleder. På direkten geleidet hun små, og sikkert noen store, både over skolevegen og i hinderløypa - uten blundere!

-Robinson-Truls. Stakkar

- På generalprøven gikk alt galt. Heldigvis fungerte det aller meste under sending. Bortsett fra at Truls jukset i hinderløypa, og vant på grunn av det. Det skal vi ikke ha noe av. Neste sending må han komme med en offentlig beklagelse, ler Kjersti på telefon fra Hamar.

Truls heter Pedersen til etternavn, og er Kjerstis medprogramleder. Han er nok fortsatt mest kjent fra Robinson og Puggandplay.

- Robinson-Truls. Stakkars. Forhåpentligvis blir han kjent for noe annet etter dette, ler Kjersti, og bedyrer at hun og Truls virkelig har funnet tonen.

- Vi ler mye, og jobber kjempebra sammen. Det har mye å si, sier Kjersti.

Gode tilbakemeldinger

Hun er nettopp kommet fra pressekonferanse i Oslo, der NRK`s nye programledere ble presentert. Opplegget med storband, Dan Børge Akerø, fotografering og masse god mat var underlig for Kjersti.

- Jeg følte meg som Finn Willy i mengden. Det var en sjelden, men artig opplevelse, forteller Kjersti.

Hun har også fått tilbakemelding fra NRK om at de likte måten Pysj Pop Baluba ble laget på.

- Noe funker og noe funker ikke, sier Kjersti, uten at hun vil gå nærmere inn på det.

- Det er svært nyttig å få tilbakemelding fra noen som er utenforstående. Heldigvis var de stort sett fornøyde, sier Kjersti, som unntatt jul og påske blir å se på Pysj Pop Baluba hver lørdagsmorgen til i mai.

Artikkeltags