Vassendgutane klare for Hemnes Båt – og Fjordfestival 2019

Vassendgutane: Bandet er et av Norges mest populære festivalband, og spiller på Hemnes Båt- og Fjordfestival 2019.

Vassendgutane: Bandet er et av Norges mest populære festivalband, og spiller på Hemnes Båt- og Fjordfestival 2019. Foto:

DEL

Hemnes Båt- og Fjordfestival 2019 er under planlegging, og i en pressemelding står det at Vassendgutane, som kommer fra Ørsta i Sunnmøre, er klare for festivalen som går av stabelen 28.–30. juni 2019, og arrangeres på Hemnesberget for 25. gang.

Festivalen ble til som et resultat av ny molo og marina på Hemnesberget som sto ferdig i 1995. Festivalen hadde som hensikt å sette mer fokus på det maritime miljøet på Hemnesberget.

– I 25 år har vi siste helgen i juni arrangert denne familiefestivalen i sentrum av Hemnesberget. Vi har i 2019 sikret oss et av Norges mest populære festivalband til vår festival, og lørdag 29. juni får vi Vassendgutane til Hemnesberget, sier leder i Hemnes Båt- og Fjordfestival, Kjell-Idar Juvik i pressemeldingen. Vi kan derfor allerede nå garantere topp stemning på jubileumsfestivalen vår. Fredagskvelden skal vi også i år fylle med humor og musikk, men har ennå ikke klart hvem dette blir.

De siste 20 årene har Vassendgutane, som spiller fest-country, gått fra å være et lokalt festband, til nå å være Norges kanskje mest etterspurte liveband.

Artikkeltags