Ifjord har funnet ny teltplass: – Det er sentrumsnært og vil også være gunstig logistikkmessig

DEL

Hoppanlegget i Fageråsen skal bygges ut og derfor må iFjordfestivalen flytte på seg. 
Nytt festivalområde blir i Blåbærveien, like ved E6 gjennom Mo i Rana, slik Rana Blad kunne fortelle for en drøy måned siden.

– Mo Industripark har velvillig stilt området til disposisjon. Vi kan derfor bekrefte at Blåbærveien blir stedet for årets festival, sier festivalsjef for iFjordfestivalen, Christian Lorentsen i en pressemelding.

– Dette passer godt inn iFjord-konseptet. Med teltet vårt er tanken at vi skal være som et sirkus som flytter litt rundt på seg. Plasseringen i Blåbærveien er ideell. Det er sentrumsnært og vil også være gunstig logistikkmessig for gjennomføring av selve arrangementet. Området er også lett å komme til for dem som reiser kollektivt.

Teltplass: Søknaden til iFjordfestivalen er godkjent, og  på dette området i Blåbærveien blir sommerens festival arrangert.

Teltplass: Søknaden til iFjordfestivalen er godkjent, og på dette området i Blåbærveien blir sommerens festival arrangert. Foto:Ifjord arrangeres 7. og 8. juni, og på scenen står Alphaville, Big Bang, Dance With A Stranger, Jenny Berggren fra Ace of Base, Andrew Strong fra The Commitments, Pogo Pops, Vazelina Bilopphøggers, Tindrum med Kee Marcelo og Dag Ingebrigtsen, samt Rock’n Roll Retribution.

Artikkeltags