Trønderbataljonen Tindrum skal rocke iFjord med høydepunkter fra både The Kids, TNT og Europe: - Dette blir en skamløs hitparade

Rock på iFjord: Tindrum featuring Dag Ingebrigtsen og Kee Marcello gjester festivalen i juni.

Rock på iFjord: Tindrum featuring Dag Ingebrigtsen og Kee Marcello gjester festivalen i juni. Foto:

DEL

Nest siste band ut før iFjordplakaten er komplett er ifølge en pressemelding Tindrum featuring Dag Ingebrigtsen og Kee Marcello.

- Her får vi høydepunkter fra The Kids, tidlig TNT, Tindrum, Dag solo og Europe i en og samme konsert. Dette kommer til å bli en utrolig morsom konsert. Dette blir en skamløs hitparade, sier iFjord-sjef Christian Lorentsen.

Gjesteopptreden av ranværing

Ranværingen Frode Henriksen var medlem i Tindrum en periode på 90-tallet og er således en del av historien til bandet. Frode gjester bandet og framfører en låt sammen med de.

– Det var skikkelig bra at Frode sa ja til å være med på dette. Dag Ingebrigtsen var vokalist i TNT i starten så vi kan forvente oss «Harley Davidson» på norsk i teltet. I tillegg vil Ingebrigtsen dra hitene til The Kids i tillegg til sine egne solohits. Her får vi Forelska i læreren og Vil du være med mæ hjem i samme sveiv. Det blir som et over gjennomsnittlig trivelig kassegitar-vorspiel, sier Lorentsen med et smil om munnen.

Mange husker nok gitaristen Marcello fra de suksessrike årene for bandet Europe. Fra tiden da det virkelig tok av og «The Final Countdown» var landeplage over store deler av verden, og i årene som fulgte, står det videre i pressemeldingen.

Rock for alle pengene

– Ifjord-publikumet har ønsket seg rock og rock skal det bli. Denne signeringen føyer seg godt i inn i det øvrige programmet og det gjenstår nå faktisk bare ett slipp før hele årets program er komplett, sier Lorentsen.

– Og det aller siste slippet kommer vi til å lansere om bare få dager. Folkelig rock med overhengende fare for allsang. Vi kan allerede nå si at det er en publikumsyndling. Et rockeband av høy kvalitet, langt oppe på ønskelista til både oss som arrangerer og fra Ifjord-publikumet, sier Christian Lorentsen.

iFjord-festivalen arrangeres i Mo i Rana 7. og 8. juni. Programmet inneholder, før siste band lanseres senere i uka:

Alphaville, Jenny from Ace of Base, Andrew Strong from The Commitments, Dance With A Stranger, Pogo Pops, Vazelina Bilopphøggers, Tindrum feat. Dag Ingebriktsen og Kee Marcello og Rock’n Roll Retribution.

Artikkeltags