Tekstene er nokså enkle, men samtidig er de ærlige, jordnære og virker som bergensere som ikke tar seg selv så høytidelig. Dette når de fram med.

Inspirert av Jamaica fra tidlig 60-tallet kjenner man igjen ska-stilen i mange av låtene. Stilen er ofte rytmisk og offbeat, i slektskap reagge. Blandet med indiepop og indierock har de til nå lagt bak seg to plater, "Program 91" fra 2011 og "På vei hjem" fra tidligere i år. Fra førstnevne fikk vi selvfølgelig "Vondt i hjertet" og fra sistnevne blant annet "Oslo", "Lyg for meg" og "Jenter".

Kvartetten starter litt slapt. Låtene er gode, men låst i sine posisjoner med gitar og vokal klarer ikke jentene helt å bruke scenen og lage det som kunne blitt en skikkelig bergensfest. Ekstralåten "Kommando", som de kaller rockelåten deres, en full gass låt med masse energi. Hvis denne energien kunne oppstått tidligere, og gjerne flere ganger i løpet av konserten, har de nok nådd mye lengre ut til publikum.

Jentene er sjarmerende og flinke, helt klart. Samtidig ser de ut til å ha mye mer potensiale enn det de klarte å vise lørdag på Verket, men det var nok til at publikum koste seg. Dette er nok til å berge fireren.

Hilde M. Sandvær