Terningkast 5: Ingrid Olava

Artikkelen er over 12 år gammel
DEL

Varme i kulda

Ingrid Olava er en foreløpig ukjent Oslo-jente, men fortsetter hun å holde like gode konserter som denne vil det ikke vare lenge før de fleste vet hvem hun er.

Kun utstyrt med et piano og sin naturlige stemmeprakt ga hun lytterne i langteltet en nydelig konsert og viste et bredt musikalsk spekter.

Musikken er følelsesladet, varm og veldig dynamisk, mye takket være denne unge damens talent med tangenter. Hun synger om kjærlighet og smerte og formidler det på en svært ekte måte.

Ingrid påsto selv fra scenen at hun var i litt shabby form etter nattens strabaser, men det var nesten umerkelig på prestasjonen hun gjorde. Stemmen hennes kledde de sarte så vel som de kraftige partiene.

Repertoaret besto av stort sett eget materiale, som holdt en gjennomgående høy kvalitet, blandet inn med noen få coverlåter. Den mest interessante av disse var en tolkning av musikken til den tegnede serien Shagma som gikk på NRK på 80-tallet. En utrolig vakker melodi som kler henne veldig godt, og som virkelig rørte noe hos meg.

En uformell og koselig konsert som varmet selv om teltet var kaldt.

John Erik Andersen

Artikkeltags