Musikalsk Førjulskafè med julemesse og nogo attåt

Førjulsstemning: Musikalsk førjulscafe med Vikabandet  og Båsmo og Ytteren Skolekorps, her fra et tidligere arrangement.

Førjulsstemning: Musikalsk førjulscafe med Vikabandet og Båsmo og Ytteren Skolekorps, her fra et tidligere arrangement. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

For syvende gang slår Båsmo & Ytteren skolekorps og VIKABANDET seg sammen for å glede Ranas befolkning med god førjulsstemning.

Lørdag 8. desember blir det Musikalsk Førjulskafè med julemesse i samfunnssalen på Mo Sammfunnshus, der barn, unge og voksne er sammen om å skape god førjulsstemning. Dette er et arrangement hvor Båsmo & Ytteren skolekorps og Vikabandet spiller trivelig og stemningsskapende julemusikk, der for anledningen samfunnssalen blir omskapt til «drop in» førjulskafé, midt i byen, midt i butikkenes åpningstid.

– Dette er et konsept som har slått godt an, hvor byens befolkning i en travel førjulshandel kan ta en pause fra julestrevet, kjøpe seg en kopp kaffe med «nogo attåt» og i tillegg til kaffen nyte flott julemusikk, sier leder i Vikabandet Bjørn-Thore Jensen i en pressemelding.

Det vil også i år bli salg av hjemmelagde varer av «husflidsamatører» i en egen minijulemesse, noe som er en meget populær aktivitet i førjulskafeen.

Artikkeltags