Solide hits serveres av solide vokalister under vårens store satsing med Dioc Big Band

Solist: Mads Utstrand er en av flere solister som bidrar i forestillingen "Great Bands For Big Band" som er vårens nye satsing for Dioc Big Band.

Solist: Mads Utstrand er en av flere solister som bidrar i forestillingen "Great Bands For Big Band" som er vårens nye satsing for Dioc Big Band. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

«Great Bands For Big Band» er vårens nye satsing for Dioc Big Band, med solide hits fra Chicago, Earth Wind and Fire og Blood Sweat and Tears, står det i en pressemelding. Forestillingen finner sted på Mo Samfunnshus 27. og 28. mars, der vi får møte et godt forberedt storband under stødig ledelse av musikalsk leder Ragnar Meidell.

Mål og kvaliteter

Dioc har med seg noen solister, og Jørgen Kjærsund har spilt i utallige band, men kanskje mest hørt i bandet Government hvor han er låtskriver, gitarist og vokalist. Jørgen skriver også låter til eget prosjekt med tekster på dialekt i fokus. Han ga i fjor ut singelen «Tankespinn». En av Jørgens mål har vært å synge i storband, og nå er endelig målet nådd, står det videre i pressemeldingen.

Terje Evensen har mange musikalske kvaliteter. Han har vært trommis i blant annet korps, storband, og funkband, og som bassist i danseband. Han har vært med Dioc Big Band tidligere som vokalist og korist i prosjekter og festivaler. Han er fast trommis, vokalist og korist i Mellow Dean.

Solid erfaring

Sten-Oddvar Solhaug startet sin musikalske reise i Korgen skolemusikk og bandet Ette Fjøsti som tiåring, og som voksen ble han med i discobandet Showtime, Stones-coverbandet Stinky Fingers, og progbandet Never too late, pluss Kjells Angels og Rune Ervik Band samt Klemetspelet. Har også erfaring fra diverse korps og kor.

Mads Utstrand har solid erfaring fra mange små og store musikalske prosjekter i Rana som Pink Floyd, Queen, ABBA, Chicago, Stevie Wonder og Michael Jackson sammen med Dioc og Vikabandet. Er også med i A’sarva som nylig ga ut singelen «Ode til Helgeland». Dioc har funnet sin egen crooner i Utstrand – han har en sjarm på scenen som smitter på alle. står det i pressemeldingen.

Tove Lill Røreng Falstad er Diocs faste vokalist gjennom 18 år. Hun har vært med alle Diocs utallige prosjekter som vokalist. Hun er også ofte prosjektleder, og en av dem som drar i trådene for å få musikalske prosjekter med Dioc i havn.

FAKTA

DIOC Big Band ble stiftet 1993, og  musikalsk leder er Ragnar Meidell.

Artikkeltags