Trine Rein til Kroglia: – De trodde det måtte være en spøk. Det er det heldigvis ikke

Trine Rein spiller på Kroglia kulturgård lørdag.

Trine Rein spiller på Kroglia kulturgård lørdag. Foto:

Lørdag spiller Trine Rein opp i låven på Kroglia kulturgård.

DEL

Konserten lørdag med Trine Rein er siste mulighet til å få oppleve gårdens Konsert-Univers for i år, om du ikke allerede har sikret deg billett til Violet Road i november.

– Vi kjører få, eksklusive konserter, og denne høsten har vi kun to slike store happeninger på gården. Violet Road i november er utsolgt, men det er noen billetter igjen til konsert med Trine Rein på lørdag. Låven blir oppvarma, og det blir sitteplasser til alle, skriver Eldbjørg Fagerjord på Kroglia kulturgård i en pressemelding.

Nært og nydelig

Trine Rein er ei dame mange har et forhold til. «Just missed the train», oppfulgt av låter som «Stay with me baby», «Torn», og «Do you really wanna leave me this way», slo gjennom internasjonalt rundt tusenårsskiftet. Og etter hennes nylige deltakelse i TV2s Hver gang vi møtes, der hun var på gården sammen med blant andre Sol Heilo, som spilte for en smekkfull fjøs i Kroglia i vinter.

Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.

– Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til publikum. Med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein. Hun står med begge beina godt plantet i bakken, og gir publikum nærmest en følelse av å treffe en gammel venn under konserten sin. Dette kommer nok hundre prosent til sin rett på låven, sier Fagerjord.

På scenen har Rein med seg Sjur Husom Vonen på gitar og tangenter.

Feelgood

– Dette er en konsert man blir i godt humør av samtidig som at man får en fantastisk variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist, sier Fagerjord.

Mange dyktige artister har vært i Kroglia siden konseptet med konserter med nasjonale artister startet i 2016.

– Jeg hørte nylig om en som hadde hørt rykter om at det brukte å være store konserter på en låve i Grønfjelldal, og trodde det måtte være en spøk. Det er det heldigvis ikke, og vi opplever at både artister og publikum trives og vil komme tilbake, sier Fagerjord.

Artikkeltags