Det blir ikke søvndyssende når I like to sleep kommer til Jernvaren

I like to sleep: Bandet er en ung energisk Trondheimstrio som har vært aktive i tre og et halvt år.

I like to sleep: Bandet er en ung energisk Trondheimstrio som har vært aktive i tre og et halvt år. Foto:

DEL

Hemnes Jazzforum ligger ikke på latsida, og allerede førstkommende fredag, 8. mars, er det klart for en ny forfriskende musikkopplevelse på klubbscenen Jernvaren på Hemnesberget, står det i en pressemelding.

I like to sleep er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på aktivt i tre og et halvt år, siden høsten 2015. Med en felles interesse for det moderne Trondheimsjazz-uttrykket – fri improvisasjon, 60- og 70-talls jazz og progrock – ble den nokså utradisjonelle besetningen trommer, barytongitar og vibrafon til I like to sleep, står det videre.

Bak seg har bandet en rekke konserter, blant annet som support for Motorpsycho, og deres debutplate Bedminster har mottatt en rekke gode omtaler både i Europa og Canada. I tillegg har den fått strålende mottakelse her hjemme. I trioen finner vi Amund Storløkken Åse på vibrafon, Nicolas Leirtrø på barytongitar og Øyvind Leite bak trommene.

Hemnes Jazzforum kjører videre på sin rekruttering av konsertgjengere, og slipper ungdom mellom 18 og 25 år gratis inn, og konserten er støttet av Kulturfondet.

Artikkeltags