Erlend Ropstad kommer til Mo: – Han er blitt kalt kongen av episk rock. Jeg er enig i det

Erlend Ropstad er dobbelt  spellemannsnominert. I høst skal han på scenen på Kulturhuset Mo.

Erlend Ropstad er dobbelt spellemannsnominert. I høst skal han på scenen på Kulturhuset Mo. Foto:

DEL

«Ingen over, ingen ved siden av.» Det skrev Musikknyheter etter Erlend Ropstads konsert på Øyafestivalen som ble avsluttet i helga. 29. november kommer han til Kulturhuset Mo, står det i en pressemelding.

Dobbelt spellemannsnominert

2019 har vært et godt år for den dobbelt spellemannsnominerte artisten Erlend Ropstad. Han har spilt hos Lindmo, solgt ut en rekke konserter og over hele landet har publikum møtt han med full jubel og ekte rockeglede. Gjennom festivalsommeren har han fått knallkritikker, blant annet for Bukta og Øya-konsertene. Antall Ropstad-frelste blir stadig flere, står det videre i pressemeldingen.

Rocke-pensum

Maiken Johansen ved Kulturhuset Mo har bare godord å si om Ropstad.

– Han er blitt kalt kongen av episk rock. Jeg er enig i det.Den som kaller seg rocke-entusiast møter på dette skal hen ha æren i behold. Ropstad er rett og slett pensum i norsk rock, og det pensumet har blitt bedre for hver utgivelse. I den grad jeg har gjort noen bookinger siden oppstarten av Kulturhuset Mo som springer ut av meget stor egeninteresse og stort hjerte for norsk rock, så er dette en slik, sier Maiken Johansen.

– Jeg har fulgt han siden jeg så han første gang på Trondheim Calling noen år tilbake, og i tiden siden da har jeg drømt om å få han hit. Har du sans for f.eks. Thåstrõm, da har du sansen for Ropstad. Anmelder-ikon Egon Holstad mener han opererer i krysningspunktet mellom Neil Young og Bruce Springsteen og han bør få være uimotsagt når han konkluderer med at han og bandet er noe av det beste vi har her i andedammen akkurat nå, fortsetter Johansen.

Kulturhuset Mo legger ut billettene til konserten med Erlend Ropstad 29. november om kort tid.

Artikkeltags