Elektrisk stemning med Honningbarna

Konserten med Honningbarna var ei eineste energibombe fra start til slutt.

Konserten med Honningbarna var ei eineste energibombe fra start til slutt. Foto:

Under konserten til det legendariske punkrockbandet fra Søgne lørdag kveld var det energisk stemning blant publikum.

DEL

Fra bandet gikk på scenen til den drøyt timelange konserten var over, var det full spiker både på og foran scenen.

Honningbarn

En gjeng med blodfans holdt seg ved scenen en god stund før konserten med Honningbarna begynte og satte stemning.

– Honning! Ropte de. Barna, svarte de gjentakende ganger før bandet kom på scenen. Den entusiastiske gjengen var Lina Nesje, Maja Røsvoll, Julie Bang, Leonora Høgseth Nordeng, Elias Haaberg, Sanna Kristoffersen og Anna Breivik.

– Vi vil jo skape engasjement her i kveld, forteller Kristoffersen.

Honningbarna debuterte i 2010 og har i årenes løp mottatt flere priser. De har spilt nærmere 400 konserter i inn- og utland, og ga ut sitt seneste album Voldelig lyd i 2017.

Og lyd ble det også under helgens konsert.

Energibombe

Flere av publikum som Rana Blad tok en prat med før konserten hadde alle en fellesnevner på dette bandet. Energi. Og energi ble det fra første tone var satt, og satte scenegulvet i kok.

Vokalist og cellist i bandet Edvard Valberg, var like mye utenfor scenen som på. Han sanset og fikk med seg publikum fra start til slutt. Han tok seg også en runde rundt i lokalet for å sørge for at alle klappet med.

Jævlig bra!

Publikums gjennomsnittsalder var ikke så høy, men en god del som vokste opp med punk på 70- og 80-tallet hadde også møtt opp. Martin Lamo var en av dem som lot seg imponere over dette bandet.

– Jeg har vært rundt i hele verden på konserter opp igjennom livet, men dette her skal få være en av høydepunktene. Vi hører jo ikke så mye av tekstene i låtene, men de skap enormt mye energi, sier Lamo. Jævlig bra!

Det var stormende applaus ved konsertslutt, Så Honningbarna var så søte at de ga etter og tok et par ekstranummer.

Så mye dans, og så mye allsang. Det er nok ikke usannsynlig at det er mange som våkner med skrubbsår i halsen etter en kveld på punkrock-konsert.

Honningbarna debuterte i 2010 og har i årenes løp mottatt flere priser. De har spilt nærmere 400 konserter i inn- og utland, og ga ut sitt seneste album Voldelig lyd i 2017.

Artikkeltags