Malin Anna skal stå på egne bein i konsert på Kulturhuset Mo

Malin Anna Zetterberg er klar for konsert på Kulturhuset Mo under artistnavnet Malin.

Malin Anna Zetterberg er klar for konsert på Kulturhuset Mo under artistnavnet Malin. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er i en pressemelding fra Kulturhuset Mo det fremgår at artisten Malin, kjent fra Marstokks Mafia, Freak og Duo, skal holde konsert den 5. oktober.

Det blir Malins, eller Malin Anna Zetterberg som hun heter når hun ikke opptrer som artisten Malin, første egne konsert der hun har egenregi på alt. Det har tatt henne noen år å komme dit.

- Men nå er jeg klar. Jeg er ikke redd for noe, annet enn å synge skikkelig surt da. Jeg tenker ikke for mye på andres forventninger som før, men jeg er selvsagt opptatt av å levere et godt produkt. Dette gir meg mye og jeg håper det vil gi andre mye også. Jeg håper mange venner og kjente slutter opp, uttaler hun i pressemeldingen.

Materialet til konserten består av gamle jazz-klassikere samt sanger av blant annet Susanne Sundfør, Radiohead og Ghost Dog.

- Jeg har ikke en stemme som passer til alt, men den passer den stilen jeg har valgt og jeg har satt mitt preg på låtene. Jeg har forsøkt å gjøre det litt annerledes. Musikken har ryggrad, vil jeg si, og jeg har med meg meget dyktige musikere. De gjør meg stødigere, sier hun, og fortsetter:

- Hver og en låt betyr noe for meg. Jeg tror dette blir veldig riktig sted for meg å prøve ut en slik konsert. Jeg gruer meg litt til én låt, for den vet jeg mange har mange i Mo har et nært og sterkt forhold til. Ellers har alle sangene vært med meg en gang i livet, i en eller annen sinnstilstand. Jeg begynte å høre på og synge jazz da jeg var 15, så det er sanger her jeg hørte på som 15-åring og sanger jeg hører på i dag.

Med seg på scenen har hun Bjørn Ronny Hansen (bass) Lars Kristian Sjøvold (perkusjon) Kato Osmo (gitar) Lars Erik Drevvatne (piano) og Syver Olstad (trekkspill).


Artikkeltags