Ida Maria har fått med seg Vamp på sin nyeste låt

Rockeren Ida Maria er kjent for å gå sine egne veier, og ta valg utenom strømmen.

DEL

Mange ble kanskje en smule overrasket da Ida Maria ga ut albumet et album med amerikanske spirituals, da «Scandalize My Name» kom i 2016. De fleste forbinder henne med låter som «Oh My God» og «I Like You So Much Better When You`re Naked». Men for Ida Maria var det en av hennes store drømmer: å få gå tilbake til rockens vugge.

Nå ser det ut til at nesnaværingen går inn for å overraske på nytt, gjennom et samarbeidet med Norges største liveband innenfor vise/folkrock på sin nye singel.

– Vamp er i mine øyne et legendarisk band i norsk sammenheng og det var med stor ydmykhet og ærefrykt jeg takket ja til å være med på deres låt «Meg Itte Deg». Jeg følte meg umiddelbart musikalsk hjemme selv om stilartene våre er såpass ulike i utgangspunktet. Og dette samarbeidet ga mersmak, så mens vi var i studio spurte jeg om de kunne tenke seg å gjøre sin versjon av min låt «Comfort Song». Og versjonen ble så bra, så vi måtte bare få spilt den inn, sier Ida Maria i en pressemelding.

«Comfort Song» er skrevet av Ida Maria, Peter Stewart, Odin Staveland og Øyvind Staveland, med Odin Staveland som produsent/mikser og musikere er Vamp (Øyvind Staveland, Jan Toft, Odin Staveland, Kjetil Dalland, Bjørn Berge, Lars Eirik Støle).

– Comfort Song» skrev jeg uten helt å vite hvor den skulle ta meg, men når jeg spilte låten for folk sa alle «den sangen her er til meg». Og jeg elsker musikk som kan brukes, det at den har en funksjon utover bare det å underholde. Vi lever i en tid med mye press, vi stresser oss i hjel. Det kan ikke fortsette. Håper du også finner en trøst, en oppmuntring til å se litt vekk fra presset om å skulle lykkes. Du er bra nok som du er, sier Ida Maria.

Artikkeltags