Sikrer seg økonomibyrå som partner: - Verket var et naturlig valg

SPONSER VERKET: Styreleder Frode Rognan og daglig leder Torkel Edin ved Økonomene Helgeland har inngått avtale med Verketfestivalen, her ved festivalsjef Maiken Johansen.

SPONSER VERKET: Styreleder Frode Rognan og daglig leder Torkel Edin ved Økonomene Helgeland har inngått avtale med Verketfestivalen, her ved festivalsjef Maiken Johansen. Foto:

DEL

Det er i en pressemelding fra Verketfestivalen det fremgår at Økonomene Helgeland har inngått en sponsor-avtale med festivalen.

- Verket har et sterkt navn og har jobbet frem en god merkevare. Årlig er dette en fantastisk opplevelse for mange generasjoner og folk fra hele Helgeland, så for oss var Verket et naturlig valg, uttaler styreleder Frode Rognan og daglig leder Torkel Edin ved Økonomene Helgeland.

Avtalen med Verket er den første sponsor-avtalene firmaet har inngått siden de startet opp i 2015 og strekker seg i første omgang over en treårsperiode.

- Vi har lagt merke til hvor godt og profesjonelt det jobbes med samarbeidspartnere. Verket er også mer enn en festival, de har i flere sammenhenger vist seg som en god og fremsynt samfunnsaktør, og en utvikler av både by- og region. Vi ønsket å være en del av dette for å bli mer synlig, samtidig mener vi det er viktig at næringslivet sikrer at arrangementer av denne størrelsen finnes her vi bor. Det er et fint vindu for oss og kan posisjonere oss bedre.  Kanskje er det en floskel, men Verket er med på å sette Helgeland på kartet. Vi ble dessuten litt slitne av å bruke jungeltelegrafen, så nå går vi over til trommer uttaler Rognan og Edin i pressemeldingen.

Artikkeltags