Programmet til SJYEN er nå komplett: - Vi er meget fornøyde

Lars Bremnes: Prisbelønt visesanger med både Spellemannspriser og Prøysenpris med seg i sekken.

Lars Bremnes: Prisbelønt visesanger med både Spellemannspriser og Prøysenpris med seg i sekken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I en pressemelding presenterer arrangørene årets artister.

- Vi er meget fornøyde med å lage et program som passer både til et voksent publikum og for ungdom. Vi ønsker å tilby gode opplevelser uten trengsel og køer, samt at det ikke skal koste skjorta å gå på festival, sier bookingansvarlig Kristian Sivertsen.

Vi satser på å være en koselig festival for hele familien, og er veldig spente på å få vist fram det nye festivalområdet i og rundt Samfunnshuset på Nesna. Det blir marked på lørdag og vi har fått tak i en stor Bungee-trampoline og hoppeslott til den yngre garde sier festivalsjef Jørn Ståle Pettersen.

Følgende artister gir et fullstendig program på Sjyen 17–18. august 2018:

Lars Bremnes

Den yngste av Bremnes-søsknene skal også på Sjyen. Lars er en prisbelønt visesanger med både Spellemannspriser og Prøysenpris i skipssekken. Låtene hans har en utrolig varme og nærhet og oppleves som veldig relevant for oss som bor langs kysten her Nord. På Sjyen tar han med seg Terje Nohr Olsen med et akustisk sett som garantert kommer til å sette stemninga i sensommernatta på Sjyen.

Claudia Scott Duo

Claudia Scott har holdt på i over 25 år som soloartist. Albumet «Let The Ribbons Fly» fra 2016 høstet fantastiske anmeldelser og ble spellemannsnominert. Hun har også varmet mangt et hjerte med sine opptredener på TV2s «Hver gang vi møtes», våren 2018. Til festivalen kommer hun med sin faste gitarist, Olav Torgeir Kopsland i duoformat- noe som vi tror kommer til å gi god stemning på Sjyen.

The Drunken Sailors

Et av Helgelands beste liveband kommer på Sjyen og garanterer feststemning med sin blanding av irsk musikk, roots, americana, country og blues. Seilerne står for et sinnssykt bra liveshow med fiolin, munnspill, perkusjon og gitar – her skal det danses!

The Drunken Sailors: Liveband fra Helgeland.

The Drunken Sailors: Liveband fra Helgeland. Foto:

Standup med Ingrid Evertsen

Vi har lenge hatt lyst til å ha standup på festivalen. Ingrid Evertsen er en av Nord-Norges morsomste og skarpeste komikere. Hun ble tidlig kjent i hele landet under karakteren «Mossa» i diverse lørdagsprogram på NRK. Hun kommer på Sjyen med showet sitt «Jammen, ærlig talt» som har tatt publikum med storm i Troms. Avisa iTromsø beskriver forestillingen som spekket med herlig tilstedeværelse, gode poenger og komikk, med et tvers igjennom solid samspill mellom tekst og framførelse. Avisa gir forestillingen terningkast seks.

Dj Hywaka

Marcus «Dj Hywaka» Høgseth fra Mo i Rana har tross sin unge alder holdt på som DJ i stor utstrekning de siste årene. Han var stemningsansvarlig i den smått legendariske boblebaren på Sjyen i fjor, og lover å gi jernet for å få oss på dansegulvet i år òg.

Dj Bråk

Gutta bak Bråk har siden oppstarten i januar 2017 markert seg som en av de mest spennende arrangørene av klubbkonserter mellom Trondheim og Bodø. Med bankende rockehjerter arrangerer de konserter i Mo i Rana. Det skal nemlig være litt leven i en levende by. Vi liker folk som tar ansvar, og har gitt de ansvaret for dansegulvet en kveld på Sjyen. Som DJs på Sjyen vil de levere en salig blanding av pop, rock, ska og punk som får rockefoten i gang. Det blir musikk av både BråK-artister og artister som har inspirert disse eller BråK-duoen selv.

Dj Bråk: Konsertarrangørene, nå også Dj´s,  Bjørn Immonen og Kenneth Johan Gabrielsen.

Dj Bråk: Konsertarrangørene, nå også Dj´s, Bjørn Immonen og Kenneth Johan Gabrielsen. Foto:

Artister som tidligere er annonsert som også blir å oppleve på Sjyen er: Hekla Stålstrenga, Fieh, African Sunz og Mirada, så de er bare å glede seg.

Sommerrock

Sommerrock er Helgelands egen rockeskole. Skolen hamrer ut rockeklare barn og ungdom hver sommer, og kommer garantert til å sparke bra ifra scenen. Sommerrocken har vært ansvarlig for ungdomskonserten i tre år, da kan vi kalle det en tradisjon!

Artikkeltags