Omstock?

Artikkelen er over 12 år gammel

RANA: Spørsmålet om den nye festivalen i Sjona kan måle seg med Sjonstock, satte rekord i antall svar på det daglige nettspørsmålet vårt. Av de i alt 467 som svarte, mente 55 prosent ja, 45 prosent nei. Si din mening!

DEL

Engasjementet rundt den nye festivalen i Sjona og Vikafestivalen er stort: "alle" virker å ha en mening om de nye festivalene. Her er noen av reaksjonene som er kommet inn på ranablad.no og på SMS den siste tiden:

"det er kjempe bra at det blir en festival i sjona. det er ikke bare musikken som spiller en rolle på en festival, som dæm trur me vikafestival. det å hele opplvelsen. campingen, det å ligg i telt på en festival i ein skog me masse super folk å bra musikk me masse drekka kanj ikke bi beire enn sjonstock. så eg hå at den ny fæstivalen bi på den samme måten. det er jo klart at det kaj jo ikke bi på samme nivå når det gjell folkemassen, men eg har tru på de nye som skal lag årets bæste fæstival. eg må bare sei ein teng, å det at eg kanj ikke skjønn keffør de som ha laga sjonstock kvært år vil dump sjonstock før nåkka så domt som vikafæstivalen. eg skjønn det bare ikke gutta.. dokker ha ein perfekt ting å så bare kvitt dokk me d å start fra skrætsj igjen, me nåkka så e så håplaust som vikafæstivalen. dokk må jo skjønn at det e ikke bare størrelsen på bande som gjell, folk vil jærne trivest!!!"

"Ja takk - begge deler.

Jeg kommer til å støtte opp om begge festivalene! Tror absolutt Vikafestivalen blir bra, både med tanke på musikken og størrelsen, for ikke å snakke om de andre mulighetene som kan nyttiggjøres pga at den lokaliseres til byområdet. Stå på folkens! Men at det dermed skal bli helt dødt i sjona synes jeg er unødvendig! Området er der, folk sitter på endel kunnskaper fra tidligere festivaler på området, og mange vil savne den opplevelsen de tidligere har hatt på 'Sjonstocksletta'! Hvis nåværende arrangør ikke tar seg vann over hodet, heller fokuserer på en 'liten' festival med ca 1500-2000 innbetalte, sørger for god musikk, mat og drikke for enhver smak, og ivaretar sikkerhet forsvarlig, tror jeg det kan bli et meget bra arrangement! Foreslår herved Sjona Rockfestival som et alternativt navn....

Frøkna"

"no kan man jo fær på begge delan.... hør på nå forhåpentligvis brae band på vikafestivalen, fær nån helge etterpå på "sjonstock" og kos seg og ligg i telt og drekk øl... e trur det bi bra eg:-) kan jo mimer om gammeldaga og alt mulig

lala"

"Frivillig.

Det er flott at det arrangeres flere konserter og festivaler i Rana distriktet. Det har jo ikke akkurat vært overflod de siste åra. Jeg tror at både Vika festivalen og Sjonstock har livets rett. Det er jo helt frivillig hvilken festival man ønsker å dra på, det er ingen som tvinger Sjonstockfansen til å delta i Vika. Settingen på disse to festivalene kommer til å bli totalt forskjellig, så personlig kommer jeg til å dra på begge. Stå på alle ildsjeler som vil gi oss i Rana mer musikk og fest.

Steve Cooken"

"Omstock! Dette må da være det opplagte navnet på denne festivalen.... eller?

laban"

"Flott Sjona! Det er viktigst å beholde det gamle navnet for å få mest mulig folk til Sjonstock.. Det er det navnet alle kjenner rundt om i hele Norges land."

"Synes festivalen skal hete SJONROCK! Sats høyt og profft og bestill kraftsportkara til vakter i år også. Minst ett stort trekkplaster pr kveld betyr alt!"

Artikkeltags