Haaland-konsernet fortsetter å bidra til festivalsommeren på Helgeland

Haaland og Verket fortsetter samarbeidet. F.v: Hamdullah Adrimzay, Tor-Arne Nordvik, Maiken Johansen, Stian Magnussen.

Haaland og Verket fortsetter samarbeidet. F.v: Hamdullah Adrimzay, Tor-Arne Nordvik, Maiken Johansen, Stian Magnussen. Foto:

- Verket er blitt en viktig merkevare for Helgeland som er positiv å være tilknyttet. Det er flott at Haaland-konsernet kan bidra til at dette skjer på slutten av hver sommer.

DEL

Økonomisjef i Haaland-konsernet, Tor-Arne Nordvik, har akkurat signert en ny treårsavtale med Verket musikkfestival, skriver festivalsjef Maiken Johansen i en pressemelding.

- Haaland har levert elektriker- og rørtjenester til Verket i 10 år og har dermed vært samarbeidspartner siden festivalen så dagens lys i 2009.  Nå videreføres avtalen i nye tre år og vi gleder oss veldig til å holde festivalfortet med Haaland i årene som kommer. Viktig og bra! Haaland er meget betydningsfulle for oss og gjør en glimrende innsats hvert år når det gjelder praktisk gjennomføring, sier festivalsjefen.

- En del av oss

- Vi har vært kjempefornøyd med samarbeidet i alle år. Våre ansatte nyter godt av avtalen, og det er et viktig arrangement for hele konsernet, en sosial happening som på sett og vis er blitt en del av oss. Verket er tradisjon nå, sier Nordvik.

Han forteller at satsingen på Verket er et meget populært og anerkjent tiltak i konsernet.

- Både hovedområdet og Verksmessa er gode arenaer for oss. Et av våre beste sosiale tiltak kan vi vel trygt si.  Personlig har jeg mange gode Verket-minner, som konsertene med El Caco, Karpe Diem og Seigmen. Men det er miksen av musikken og det sosiale som er høydepunktet for meg – og for så mange andre. I år ser jeg frem til Black Debbath så det holder, og selvfølgelig Madrugada. Gåte og Valentourettes er også navn jeg gleder meg veldig til å se live. Dessuten er det alltid en artist eller band som overrasker positivt hvert år. Det ellevte året til Verket ser ut til å bli riktig så bra.

Men å være med på å arrangere en så stor festival er også utfordrende for Haaland.

- Det er heftig for de som er med og rigger opp og ned. I tillegg har vi vaktordning der ansatte bidrar kveld og natt, så det er ei hektisk helg. Men vi har mange kompetente folk i sving og lærlingene får også bryne seg på dette, det gir god erfaring. Selv om det betyr mye jobb, så gleder vi oss til 23. og 24. august og til samarbeid med Verket i nye tre år. Det føltes veldig naturlig for oss å fortsette dette gode samarbeidet med en av Helgelands største festivaler.

Artikkeltags