Terningkast 5: Rocket teaterkafeen full

Government fylte teaterkafeen lørdag, og forlot scenen med et sultent publikum. Foto: Hilde M. Sandvær

Government fylte teaterkafeen lørdag, og forlot scenen med et sultent publikum. Foto: Hilde M. Sandvær

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Government rocket teaterkafeen pinseaften. Med sin alternative rockpregede stil gav de publikum en solid fremførelse.

DEL

Med Government på plakaten ble teaterkafeen fort fylt med rockinteresserte ranværinger.

Når frem til publikum

Folk stortrivdes selv om mange måtte nøye seg med å sitte i trappa. Det som kunne blitt en klam rockekonsert ble heller en stemningsfull atmosfære, med god musikk i godt lag.

Government serverte kun egne låter som "I know" og "High Hopes". De mest kjente låtene deres "Proximity" og " Violence" var selvfølgelig også med samt noen nye solide låter som "Who we are" og "New start".

Bandet fremførte den ene gode låten etter dan andre, med god oppbygning, og fin balansen mellom instrumentene. De viser god innlevelse, og når frem til publikum med det. Det er første gang bandet spiller i Teaterkafeen, og lokalet kledde bandet godt. Både lyd og lys skapte den rette stemning for kvelden.

Samkjørt

Ranabandet har vært aktive i 1,5 år og består av vokalist og gitarist Jørgen Kjærsund, bassist Roger Løvhaug, Rudi Pedersen på synth og Viktor Fjellheim på trommer. Sammen kjører de samme stil gjennom hele konserten, en stil som fungerer bra for bandet.

Frontfigur Jørgen Kjærsund står stødig, og med sin solide stemme får han publikum med seg. Dette liker vi. I ett-tiden var det ferdig, selv om publikum var langt fra mette nøyde bandet seg med bare ett ekstranummer.

Som åpning stilte også Haptic med bare selvskrevne låter, og åpnet med låten "Screwdriver".

Bandet har holdt på i tre måneder hvor medlemmene er Robin Skog, Magnus Dahle Clausen og Vegard Hoholm. Frode Hansen var også leid inn som bassist for konserten.

Tre låter ble fremført fra dem, hvor den siste hadde en reggaeinspirert intro. Selv om publikum også ville høre mer fra bandet lot de storebror Government overta scenen.

Artikkeltags