Gå til sidens hovedinnhold

Ida Maria og Morten Abel sørger for at Rød Snø-programmet er komplett

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag morgen slapp Rød Snø de to siste artistene til festivalen: Ida Maria og Morten Abel.

Ida Maria har igjen tatt steget inn i rampelyset, senest nå med deltakelsen i Stjernekamp.

-Vi har fått utrolig mange henvendelser om å booke Ida Maria. Omtrent hele Helgeland lå på stemmeknappene da hun deltok i Stjernekamp og fyrverkeriet fra Nesna fikk en mengde nye fans. Ida Maria veksler fra det såre til det eksplosive og det er aldri kjedelig når Ida Maria er på scenen. Vi gleder oss til en rocka, ujålete og svett konsert på Rød Snø, uttaler festivalsjef Maiken Johansen om Nesnas rockedronning i en pressemelding, og fortsetter med følgende om Morten Abel:

- Morten Abel har en hit-katalog som ingen ende vil ta og er en av landets mest suksessrike artister. Abel har alltid evnet å være i front og har i alle år vært en trendsetter i norsk pop. Evnen til fornyelse har han fortsatt. Pop-veteranen er ekspert i å få sitt publikum i festhumør, så det er med andre ord bare å smøre halsen og gjøre seg klar til allsang når han tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers til Rød Snø.

Med disse to er programmet komplett og festivalen som går av stabelen 9. og 10. mars vil da inneholde følgende artister:

Dumdum Boys

Morten Abel

Lars Vaular

OnklP & De fjerne slektningene

Eva Weel Skram

Datarock

Hkeem

Kajander

Ida Maria

Morten Abel

Kommentarer til denne saken