Ny nær Bjella-opplevelse på Kroglia i juni

Visekunstner: Stein Torleif Bjella med band skal trollbinde publikum på låven på Kroglia i juni.

Visekunstner: Stein Torleif Bjella med band skal trollbinde publikum på låven på Kroglia i juni. Foto:

DEL

Norges beste band!, utbasunerte Dagsavisen etter Bjellas maktdemonstrasjon på Øya i fjor. Som liveartist har han plassert seg på øverste hylle, med et band bestående av landets beste instrumentalister, står det i en pressemelding fra Kroglia Kulturgård. De har igjen gleden av å meddele at
Stein Torleif Bjella Band kommer til Kroglia kulturgård torsdag 20. juni.

Stor visekunstner

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier, historier med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands, står det videre i pressemeldingen.
Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten Heidersmenn 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren Vonde Visu Spellemannprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. Heim for å døy avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. For dette albumet mottok han Edvardprisen.
I 2016 kom Gode Liv, Bjellas fjerde soloalbum. Samme år ble teaterstykke Kan nokon gripe inn, basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret. I 2018 kom langspillalbumet Jordsjukantologien nr. 1 musikken, i sjangeren spokenwords.

Tilbake til låven

– Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjertesorg. Bjella med band spilte i fjøset i Kroglia i november 2016, og ga veldig mange sitt livs konsertopplevelse! Like saftig samspilt, nært og nydelig blir det på låven i juni, sier Eldbjørg Fagerjord i pressemeldingen.

Artikkeltags