Han er enda i startgropa av sin solokarriere, men Truls har allerede festet seg i manns minne som stemmen. Både i Lukestar og som soloartist, og den stemmen er uten tvil i verdensklasse. Truls Heggeros røst er helt sjelden, og fascinerende å være vitne til hans landskap som sneier innom soulfull R&B, men er mest limt fast mot en smule overprodusert elektropop.

Det blir nesten litt for mye av det gode. Truls sin yndige falsett er vitterlig imponerende, men mannen er absolutt like interessant når han utforsker andre nyanser og stemninger i sitt register. Han tester litt ut med en cover av Chris Isaaks "I wanna fall in love", men det blir bare halvveis.

Truls har spennvidden, det er derfor til å undres på hvorfor han ikke tar den i bruk, slik det er nå, blir det for snilt med unntak av på hiten "Out of Yourself", og på "Helseguru" hvor Karpe Diem entrer scenen og gir en smak på hva vi skal få servert senere i kveld.

Snedig er det at låta kommer i Truls sitt set, og det blir noen minutter heftig vorspiel foran Scene 2. Den stemninga vil kanskje Truls, om han vokser videre, en gang kunne klare å skape helt på egen hånd.

Hedda Hiller Elvestad