Tigergutter og svære smell

PROFILERT: CC Cowboys er blant Norges mest profilerte artister i radio- og konsertsammenheng. 30. november spiller de på Smelteverket.

PROFILERT: CC Cowboys er blant Norges mest profilerte artister i radio- og konsertsammenheng. 30. november spiller de på Smelteverket. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Smelteverket satser videre med artister som er garvet i gamet.

DEL

I dag ble det klart at det er CC Cowboys og Bigbang som kommer til andre utgave av Smelteverket. Dette er andre gangen festivalen arrangeres i Rana. I fjor var det Halvdan Sivertsen, Anne Grete Preus og Hellbillies som sørget for at det var fullt i verkstedhallen til Momek.

Initiativtakerne bak Smelteverket er Mo i Ranas to mest etablerte festivaler, Verket og Smeltedigelen. De har gått sammen om å arrangere konsert- og kultur- arrangementet, som i år går av stabelen 30. november i verkstedhallen til Momek Group i Mo Industripark.

- Vi er veldig glade for å være i gang med andre utgave av Smelteverket, og nok en gang fylle Mo Industripark for en feiring av Mo i Ranas historie. I tillegg har vi fått to av Norges største artister på plakaten, som kler stedet perfekt, sier verksmester for Verket musikkfestival, Christian Lorentsen i ei pressemelding.

- Dette er to av de viktigste og største rockeband i Norge. Noensinne. De har begge to store kataloger med kjente låter, som mange, svært mange, har et forhold til. De vil kle den tøffe industrihallen til Momek, og de kler vårt publikum. Jeg tror dette blir en rå og perfekt match, sier daglig leder for Smelteverket Bjørn Bonsaksen i pressemeldinga.

Les mer i dagens papirutgave.

Artikkeltags