Kristoffer (20) er klar for første livesending av The Voice

Lokal deltaker: Kristoffer Edvardsen (20) har klart seg gjennom hele The Voice, og er nå klar for første livesending.

Lokal deltaker: Kristoffer Edvardsen (20) har klart seg gjennom hele The Voice, og er nå klar for første livesending. Foto:

DEL

Det er i en pressemelding det kommer fram at det nå er klart for første livesending av The Voice, der Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam sine lag skal i ilden. Førstkommende fredag 26. april går ni deltakerne står på scenen i The Voice live fra H3 Arena på Fornebu. Det er fem deltakere fra Wolde-Mariams lag og fire fra Marlins lag. Det begynner å stramme seg til, og nå kjemper de om fire av de åtte plassene for å komme seg videre i konkurransen.

En av dem er vår egen Kristoffer Edvardsen (20) fra Mo i Rana, som er på Yosef Wolde-Mariam sitt lag.

Disse er med førstkommende fredag 26. april:

Team Yosef: 
Endre Gryting (22) fra Drammen. Fikk alle mentorene til og snu seg og har siden stått trygt på Yosef sitt lag. 
Kristin Husøy (18) fra Trondheim. Både Yosef og Martin valgte Kristin, men hun valgt Yosef. Siden har hun gått videre gjennom både knockout og duell. 
Kristoffer Edvardsen (20) fra Mo i Rana fikk både Lene og Yosef til å snu seg. Siden har han sunget seg videre og er klar for live. 
Saima Irén Mian (28) fra Trondheim. Yosef snudde seg på blind og siden har hun overbevist ham i knockout og duell. 
Sebastian Ferraz (22) fra Asker har vært innom alle mentorenes lag. Først snudde Yosef og Martin seg på blind, Sebastian valgte Martin. I Knockout ble han stjålet av Morten og i duell ble han stjålet av Yosef. 

Team Lene: 
Nora Aurdal (20) fra Volda. Fikk tre av mentorene til å snu seg på blind, Yosef, Martin og Lene. Hun valgt Lene og har står støtt fram til live. 
Oskar Øiestad (23) fra Nøtterøy fikk alle til å snu seg. Han valgte Lene og er klar for live. 
Rebecca Pettersen (22) fra Oslo fikk også alle mentorene til å snu seg. Hun har siden levert stødig og sikkert på Lene sitt team. 
Steffi Buie (30) fra Lofoten. Steffi fikk og alle mentorene til å snu seg. Hun valgte Morten, i duell ble hun stjålet av Lene.

Artikkeltags