Ikke nok med partylåter og en tidligere deltaker fra Paradise Hotel, Underverket disker også opp med Noobwoork kjent fra YouTube, rap fra The stream og vinnerne av fjorårets Melodi Grand Prix Junior.

Minecraft

Noobwoork (Joachim Haraldsen) er kanskje ukjent for den voksne generasjonen, men den norske youtuberen har over 95 millioner avspillinger på kanalen sin. Selv proklamerer han at hans hobby består av spill, og at han for det meste spiller Minecraft.

Spillkanalen hans har blitt kåret til Norges beste.

 

Paradise Hotel

– Vi gleder oss stort til å se hva slags spillopper Joachim skal dele med barna på Underverket, sier festivalsjef Maiken Johansen.

På scenen kommer også Staysman & Lazz. Allerede det første året da holdt på, 2009, spilte de 90 konserter. Våren 2012 deltok Staysman i TV3s Paradise Hotel, noe som førte til mer oppmerksomhet rundt bandet.

 

Duoen slapp sitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits», og ble med dette albumet den mest spilte norskspråklige artisten i 2014.

– Det er to av Norges beste festgarantister som tar turen til oss. Dette blir sinnssykt gøy! sier Johansen.

MGP Junior

For mange barn er den ultimate drømmen å delta på Melodi Grand Prix junior. For Vilde og Anna ble drømmen virkelighet, og i fjor gikk de helt til topps i MGP Junior med sangen «Vestlandet» som raskt spredte seg som en farsott over landet.

Vilde og Anna står på scenen under Underverket til høsten, til glede for mange unge fans.

 

Sist men ikke minst, har Underverket sikret seg rapduoen Skei & PT fra Steinkjer. Mange kjenner dem fra tv-programmet The Stream.

Det er to av Norges beste festgarantister

Maiken Johansen, Festivalsjef

 

Låten «Målløs» streamet til gullplate i løpet av to måneder, og har i skrivende stund over tre millioner avspillinger på Spotify.

Foruten nevnte «Målløs» har også duoen laget hits som «Alt du gjør», «Etter dæ» og «Blåveis». Med sine fengende refrenger og like deler humoristiske og alvorlige tekster, treffer de både den yngre garde og godt voksne.

 

Underverket

Arrangeres 19. august 2017

Disse er ventet: Youtuberen Noobwork, Staysman & Lazz, Skei & PT samt Vilde og Anna som vant Melodi Grand Prix Junior 2016

På Verket kommer blant annet disse: Highasakite, Aurora, Danko Jones, Postgirobygget og Zoo