Popikonet Carola kommer til Verket - som også slipper fire andre artister

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Carola kommer til Verket. Det gjør også Maria H. Mittet og Lars Bremnes, står det i en pressemelding. I tillegg er programmet til Underverket komplett.

– Verket har som mål å favne bredt, og med et popikon og to godt etablerte nordnorske navn, stjerneskuddet Sjur og hitmaskinen Katastrofe i ett slipp, burde årets program ha noe for de aller fleste, sier festivalsjef Maiken Johansen i pressemeldingen.

Få skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola, og i år kommer kvinnen bak udødelige hits som Fångad av en stormvind, Främling, Mickey og Tommy tycker om meg endelig til Verket.

– Det er utrolig artig å kunne annonsere Carola til Verket. Allsang begynner å bli et forslitt begrep, men hvis ikke publikum høres helt til Hemavan når hun drar i gang, ja da vet ikke jeg. Det blir veldig, veldig gøy. I tillegg får vi gamle og nye favorittlåter fra Maria H. Mittet og Lars Bremnes, som har slått seg sammen etter at de var sammen på årets sesong av Hver gang vi møtes, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Underverket er komplett

Som vanlig er det duket for en festdag for store og små når Underverket igjen går av stabelen på lørdagen. Stjerneskuddet Sjur tar turen, det gjør også hit-fenomenet Katastrofe. I tillegg vil det som alltid være plass til unge, håpefulle lokale talenter på festivalscenen denne dagen.

SJUR: Det nye strjerneskuddet tar også turen til Underverket.

SJUR: Det nye strjerneskuddet tar også turen til Underverket. Foto:

– Og hvert år er jeg litt på gråten når Underverket setter i gang på lørdagen. Det er så fint å se så mange unger, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter og venner samlet på ett sted. I år får de oppleve populære Katastrofe, og det kan vise seg å bli siste mulighet ettersom han har annonsert punktum etter 2019. De unge vet også at SJUR er et meget hett navn om dagen, som har gått viralt med flere av sine remikser og som kan vise til millioner av strømminger. Som alltid får vi også lokale talenter på scenen, i god Underverket-tradisjon, avslutter hun.

Artikkeltags