Verket slipper fire nye navn, og nå er programmet komplett

Katastrofe: Hitmaskinen og fenomenet fra Fredrikstad fyrer opp enhver fest med sin musikk.

Katastrofe: Hitmaskinen og fenomenet fra Fredrikstad fyrer opp enhver fest med sin musikk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er en glede å annonsere artistene som topper laget på Verket 2019, skriver Verket i en pressemelding.

Med dette siste artistslippet er festivalplakaten komplett: 

Thomas Stenström (SE)

Katastrofe

Sjur

Klis

– Vi har et sterkt og variert program i år, med den tyngde, bredde og underholdningsverdi Verket skal ha. Her er det musikalske og artistiske bunnsolide og det mer uhøytidelige og humørfylte. Det nye og det etablerte utgjør en spennende og feststemt total som skal få oss til å grine, kline, le, danse, miste munn og mæle og synge høyt med venneflokken, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Johansen kan også avsløre at salget av festivalpass ligger foran fjoråret, så man burde være tidlig ute for å sikre seg billetter til årets vakreste helg på Revelen.

Grammisnominert: Thomas Stenström slo gjennom for fullt i 2014.

Grammisnominert: Thomas Stenström slo gjennom for fullt i 2014. Foto:

Thomas Stenström

2014 var året da Thomas Stenström slo gjennom for fullt. Hans andre album «Fulkultur» solgte til gull, singelen «Slå mig hårt i ansiktet» ble sommerens anthem og årets største svenske låt, kvalifiserte til platina med over 31 millioner streams. Etter over et år med intensiv turnering, Grammis og P3 Guld-nominasjoner, var Thomas tilbake i Stockholm og startet prosessen mot et nytt album. Det er altså en godt etablert musiker, med tre album og utallige singler i bagasjen som er klar for å innta Revelen i august.

– Det er fantastisk at Verket har lyktes med å få Thomas Stenström til Mo i Rana i august. Han har både platinatrofé og Grammys i bagasjen, og da han besøkte Slottsfjell sist, høstet han en sekser på terningen.

Katastrofe

Hitmaskinen Katastrofe fra Fredrikstad fyrer opp enhver fest med sin musikk.150 millioner streams hos Spotify, 89 uker på VG-lista og flere opptredener på VG-listeshowet fra Rådhusplassen taler for seg, Katastrofe har blitt et fenomen.

– Det blir høy festfaktor når Katastrofe inntar Verket. Dette er et navn mange partyløver har ønsket seg lenge! Det er gøy å presentere Sjur og Klish, to veldig spennende navn her til lands om dagen.

Klish: Rapperen Jon-Are Masternes, som går under artistnavnet Klish, er en av landets mest hardtarbeidende rappere.

Klish: Rapperen Jon-Are Masternes, som går under artistnavnet Klish, er en av landets mest hardtarbeidende rappere. Foto:

Klish og Sjur

En av landets fremste rappere har anskaffet seg band og er klar til å presentere nye og gamle låter i en forførende ny drakt på Verket 2019. Rapperen Jon-Are Masternes, som går under artistnavnet Klish, er en av landets mest hardtarbeidende rappere. Tromsøværingen blander gjennomarbeidet og smart tekstforfatteri med overskya deppelåter og anthems. Som profil på Festspillene i Nord-Norge i år, framfører Masternes i juni tre konserter med ny musikk på festivalen – og til Mo i Rana kommer Klish med høydepunkter fra dette, samt klassikere fra sin rikholdige katalog.

Sjur: Han har har gått fra å være DJ på lokale klubber i Bergen, til å spille på store festivaler som Findings og Utopia.

Sjur: Han har har gått fra å være DJ på lokale klubber i Bergen, til å spille på store festivaler som Findings og Utopia. Foto:

Med over en million månedlige lyttere på Spotify og strømmetall på flere hundre millioner globalt, har Sjur raskt bygget seg en stor fanskare med sin unike merkevare av melodisk, elektronisk musikk. Sjur har gått fra å være DJ på lokale klubber i Bergen, til å varme opp for R3HAB, spille på VG-listeshowet fra Rådhusplassen, og store festivaler som Findings, Utopia og Palmesus.

– Vi gleder oss til de grader til Verket sitt ellevte år, og ønsker velkommen til en festival i toppform 23. og 24. august, avslutter hun.

Disse artistene kommer til Verket 2019: 

Madrugada, Broiler, Ina Wroldsen, Carola (SE), DeLillos, Gåte, Thomas Stenström (SE), Adam Douglas, Katastrofe, Maria H. Mittet & Lars Bremnes, Valentourettes, Hollywood, Minor Majority, Black Debbath, Sjur, Klish

UNDERVERKET:

Katastrofe, Sjur, Emma, og lokale talenter

Artikkeltags