Nå er det klart hvem som skal underholde i Verksmessa

Sol Heilo: Med sin herlig energi og tilstedeværelse skal hun underholde i Verksmessa på Fredag under festivalen.

Sol Heilo: Med sin herlig energi og tilstedeværelse skal hun underholde i Verksmessa på Fredag under festivalen.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I august braker Verket 2019 løs, og programmet til Verksmessa er klart. Tradisjonen tro tilbyr de et par artister i Verksmessa, for dem som vil ha en ekstraordinær festivalopplevelse med middag og eksklusiv underholdning. 

I år er det Sol Heilo og Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes som står på programmet, står det i en pressemelding fra Verketfestivalen.

– Det kule med Verksmessa i år er at vi kan garantere Sol! Sol Heilo er scenisk uimotståelig sjarmerende, med den litt hese og rå røsta som får oss til å smelte totalt. Herlig energi og tilstedeværelse.

I tillegg kommer Maria H. Mittet og Lars Bremnes som garantert vil skape trivelighet og få oss til å reflektere, og kjenne på det aller største: Den der kjærligheta, sier festivalsjef Maiken Johansen. 

– I tillegg til fantastiske artister har vi Stenneset mat & vin med oss på matsida, og vi tipper på kjøtt og fisk fra topphylla fredag og lørdag. Vi skal gjenskape og helst toppe den fine vibben vi hadde i messa i fjor, med Kunstverket, kaffebar og det hele. Mange bedrifter gjester Verksmessa hvert år, men alle kan såframt det er ledig kjøpe billett, avslutter hun. 

Artikkeltags