Gå til sidens hovedinnhold

MBA Entreprenør fortsetter samarbeidet med Verket - og det inkluderer en langsiktig plan for "romskipet"

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er i en pressemelding fra Verketfestivalen det fremgår at MBA Entreprenør har undertegnet en samarbeidsavtale som strekker seg over tre år. Den nye avtalen bygger videre på siste års avtale.

Samarbeidet har resultert i Verket-benk og Verket-stol og sist #rom2018 som ble bygget av bedriftens lærlinger og ferdigstilt med hjelp av en rekke andre Helgelands-bedrifter.

- For oss er Verket en god arena og en fin merkevare å knytte oss opp mot. Ikke bare selve festivalhelga, men også ellers i året får vi mye god profilering. Det gir oss i tillegg muligheten til å vise frem fag og kompetanse, og vi er en av flere som sikrer at et så stort arrangement med så mange flotte artister kan være akkurat her og utvikle seg i nye 10 år. Vi mener Verket har vært og er viktig for Helgeland, sier Trond Harry Hansen.

- Trond Harry og staben hos MBA er veldig seriøse, samtidig er de lydhøre for ideer og utgjør en nokså uredd og frisk gjeng. Det har tilført festivalområdet morsomme og nyttige elementer, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Den nye samarbeidsavtalen betyr blant annet at Verket snart skal døpe om #rom2018 til#rom2019. Verket og MBA Entreprenør har en langsiktig plan for dette ”romskipet”.

- Det skal fortsatt glede noen Verket-venner hvert år, samtidig skal det være et visuelt spennende punkt på Verket-sletta som vi tilfører noe nytt fra tid til annen. Nylig presenterte jeg prosjektet for to andre festivaler i sør, så dette har vært lagt merke til utenfor Rana og inspirerer utover kommunegrensa, forteller festivalsjefen.

Kommentarer til denne saken