Verket inngår samarbeid med Mo Industripark

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er i en pressemelding det fremgår at Mo Industripark har signert som samarbeidspartner for Verket i tre år - fra 2019 til 2021.

- Verket er for tilreisende et godt eksempel på at Mo i Rana ikke bare er industrihovedstaden i nord, men også en by med kulturelle arenaer og aktiviteter. Det vil Mo Industripark være med å utvikle videre, sier Jan Gabor, markedssjef for Mo Industripark, og fortsetter:

- Verket er etablert som et årlig høydepunkt. Med beliggenhet tett opptil Mo Industripark, og kobling opp mot industrien i Rana, er det naturlig for oss å være en del av dette arrangementet.

Festivalsjef for Verket, Maiken Johansen, er godt fornøyd med avtalen.

- Mo Industripark AS er en viktig aktør i Nordland som hele tiden tenker utvikling og posisjonering. Det er en interessant, kunnskapsrik og sterkt ønsket samarbeidspartner og i lag kan vi se på hvordan koblingen kultur - industri kan utnyttes på positivt vis. Vi har noen ideer på blokka allerede som vi håper å få realisert i samarbeidsperioden. At MIP gir oss tillit, ser verdien av Verket og tror på det vi gjør, det betyr mye. Forhåpentligvis styrker det vår posisjon, det igjen kan åpne nye dører og gi oss nye muligheter de neste årene. Gode samarbeidspartnere har vært avgjørende for utviklingen til Verket i alle år, uttaler hun i pressemeldingen.

Artikkeltags