Verket slipper hele syv artister til sommerens festival fredag.

Øverst på lista troner det skotske bandet Travis, som hadde sin storhetstid rundt årtusenet med albumet The Invisible Band og låter som Sing som tronet øverst på hitlistene en rekke steder.

I tillegg til det britiske bandet slippes også seks norske artister fra Halvdan Sivertsen via Klovner i Kamp til det unge stjerneskuddet Halie fra Bergen.

Dette er hele slippet:

Travis (UK)

Klvoner i Kamp

Halvdan Sivertsen

Silya & The Sailors

Kjartan Lauritzen

Halie

Maiden Norway

- Et slipp som har det meste! Her favner vi rock, pop, rap, hiphop, vise og metal. Og ikke minst: Verdensstjernene Travis kommer endelig til Mo i Rana. Det er ingen tvil om at det blir ei helt spesiell jubileumshelg i august. Vi har enda mange navn som kommer, så her er det bare å begynne å glede seg - og sikre seg billett først som sist. Å få høre og se Travis i Mo i Rana blir rett og slett stort. I 2001 hørte jeg i hjel albumet The Invisible Band. Halie beskrives som et eksepsjonelt musikalsk talent, og partystemningen inntar garantert Revelen når Kjartan Lauritzen står på scenen. Da har jeg ikke nevnt allsangen under Halvdan Sivertsen, smittsomme hoftevrikk med Silya, og alle henda i været under Klovner i Kamp, uttaler festivalsjef Maiken Johansen i en pressemelding.

Med dagens slipp ser oversikten over bekreftede artister til Verket 2018 slik ut:

Travis (UK)

Europe (SE)

Gabrielle

Klovner i kamp

Halvdan Sivertsen

Cezinando

Silya & The Sailors

Kjartan Lauritzen

Halie

Maiden Norway