Flere nye arrangementer til Vinterlysfestivalen

Forestillingen Bastuklubben undersøker søsterskap og fortrolighet.

Forestillingen Bastuklubben undersøker søsterskap og fortrolighet. Foto:

DEL

Unn deg noe du ikke visste du trengte. Det er slagordet til Vinterlysefestivalen som går av stabelen i perioden 8. februar til 14 februar 2020.

Nå kommer festivalen med enda flere arrangementer som du kan glede deg til.

Få bøker har betydd så mye for så mange som Sult. Nå blir Hamsuns klassiker teater. Historien om den unge, fattige og sultne forfatteren i Kristiania fascinerer stadig nye lesere, 130 år etter at den kom ut for første gang.

Inn i det ukjente handler om Madame Solange som har lang erfaring som klarsynt medium og garanterer deg kontakt med ånder på den andre siden. Hun reiser land og strand rundt og holder seanser i sin campingvogn. Som hennes gjest får du mulighet til å bli satt i kontakt med spøkelser, som kan gi deg svar på livets store spørsmål. Men det er aldri helt ufarlig å spørre den andre siden om hjelp. Forestillingen blander din egen fantasi, ny teknologi og moderne grøsserhistorier. Tør du?

Nå har du muligheten til å sitte utenfor badstuen for å tjuvtitte, smuglytte og oppleve de samtalene, oppførselen og forholdet som ulike kvinners kropp, tanker og erfaringer forteller. Forestillingen Bastuklubben er en del av Ögonblicksteaterns hudnære prosjekt med samme navn som undersøker søsterskap og fortrolighet ut ifra badstuen som rom og sammenheng.

Artikkeltags