Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne døde etter trafikkulykke i Målselv

Traff minibuss med skoleelev om bord.

[Nordlys] Kvinnen i 40-årene som var involvert i ulykken på fylkesvei 87 i Målselv mandag, døde på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Det melder UNN på Twitter.

– Pårørende er varslet, opplyser sykehuset.

Kvinnen satt fastklemt etter en kollisjon mellom en personbil og en minibuss på den aktuelle strekningen. Etter å ha blitt frigjort fra vraket av personell fra nødetatene, ble hun fløyet til UNN i Tromsø med ambulansehelikopter.

Hun ble erklært død etter ankomst til sykehuset.

Ulykken skjedde i en 80-sone, ikke langt fra krysset til Målselvfossen.

Fraktet elev på vei til skolen

Foreløpig kan ikke politiet si noe spesielt om hendelsesforløpet rundt ulykken, da etterforskningen pågår ut over mandagen og ulykkesaksjonsgruppa er på saken.

Men politioverbetjent Katrine Grimnes ved Målselv lensmannskontor informerer litt om de som var involvert i ulykken.

– Hun som har omkommet var alene i bilen. I minibussen var det en sjåfør og en skoleelev som hun skulle kjøre til skolen. Det er en minibuss som da fungerte som drosje. De to som var i minibussen er uskadde, sier Grimnes, som ikke har noen alder å oppgi på skoleeleven, men omtaler vedkommende som mindreårig.

Politiet har også fått navn på to vitner som kom til ulykkesstedet kort tid etter kollisjonen. Målet er å få avhørt dem i løpet av mandagen.

– Vi må få hentet inn litt mer, og blant annet få avhørt de vitnene. Etterforskningen er i gang, men akkurat nå er det for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, sier Katrine Grimnes til Nordlys.

Kommentarer til denne saken