Ranatreffen ble vunnet av samme mann som i fjor

Roger Strømeng fra Alta JFF vant Ranatreffen foran Bjørnar Jensås fra Nidaros JSK og Jonny Meier fra Rennebu JFF.

Roger Strømeng fra Alta JFF vant Ranatreffen foran Bjørnar Jensås fra Nidaros JSK og Jonny Meier fra Rennebu JFF. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

I helga ble Ranatreffen i leirdueskyting arrangert på Mangholmheia. Det var nøyaktig hundre skyttere fra Norge og Sverige som deltok, og skjøt 300 skudd hver.

Hundre deltakere er maksimalt av det det er plass til, og allerede bare noen timer etter at påmeldingen var åpnet, var 99 plasser fylt for den populære konkurransen.

Som i fjor var det Roger Strømeng fra Alta JFF som vant. I år ble det 293 treff, mens han hadde 295 treff (rekord) i fjor.

– Ettersom han vant i fjor har han herved to napp i premiefondet som går til den første som vinner stevnet tre ganger, sier Ivar Hansen i Rana JFF.

I premiefondet ligger det 50 kroner per deltaker, det betyr at premien til slutt kan bli ganske høy. For hvert år det er hundre deltakere legges 5.000 kroner i fondet.

Strømeng vant foran Bjørnar Jensås fra Nidaros og Jonny Meier fra Rennebu. Begge hadde 290 poeng.

Beste junior ble Johan Hermstad fra Rennebu, mens Grete Kaisa Olsen fra Alta var beste dame. Anders Nordlinder fra Sundsvall ble beste veteran over 70 år.

Av de lokale lerdueskytterne i Rana JFF så var det Harald Hinddrumsen som var best med 11. plass på 280 poeng. Kristian Müller som tok tredjeplassen i fjor, deltar ikke i år.

Artikkeltags