Vi trenger en ny stor lekeplass i sentrum!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Mo i Rana er byen der det skjer noe spennende året rundt! Vi har et rikt kulturliv, flott natur og mye spennende å se og oppleve for både byens innbyggere og tilreisende. Vi har mange ulike arrangementer og festivaler av ulik art.

Dessverre «lider» vår by av, i likhet med andre byer, at sentrum er tømt på ettermiddagstid. Det er gjort ulike tiltak for å få flere til å besøke byen, blant annet gjennom endring av parkeringstidene.

Rana SV ønsker ny og stor lekeplass i sentrum. En spennende og innholdsrik lekeplass! En lekeplass som er en attraksjon og et turmål i seg selv, ikke nødvendigvis en plass en bare stikker innom etter dagens agenda er gjennomført. Små kropper blir slitne av å gå rundt i byen, og avveksling med lek vil være sunt for både barn og voksne. Husk; uten lek blir vi fortere gamle! En ny lekeplass vil være bra for livet i sentrum, og tiltrekke seg barnefamilier, besteforeldre og muligens resten av slekta også.

Dagens lekeplass er for lengst avskrevet, vi nærmer oss tre tiår siden den ble satt opp. Etter hvert har det også blitt færre apparater og dårligere utvalg på lekeplassen. Sjelden har vel uttrykket «å pynte brura» passet bedre enn da lekeplassen fikk seg et sårt tiltrengt strøk med maling for et par år siden. En lekeplass fremmer aktivitet og utforskning, læring, motorikk og samspill, men da må også tilbudet være godt nok.

Sammen kan vi skape en attraktiv møteplass for byens innbyggere! En møteplass som ikke har åpningstider, men ønsker oss velkommen uansett om det er hverdag eller helligdag. La oss i fremtiden møtes i sentrum blant ungeskrik og skrål og barnelatter, og sitte på en benk mens ungene herjer og vi kan nyte kaffen mens den er varm.

Ny lekeplass, fordi vi alle, og sentrum, fortjener det!

Cathrine Hauknes Lundenes, 4.-kandidat for Rana SV

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags