Om få år kan vi ta i bruk en lufthavn som vi mener er det største løftet innen samferdsel i vår levetid

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevFlyplass,dypvannskai og sykehus.

Vi i Rana FrP gleder oss stort over at PLU har kommet igang med anbudsprosessen, det betyr at vi stadig kommer nærmere en realisering av ny storflyplass i Rana.

Vi i Rana FrP har hele veien støttet prosjektet tross trenering og motarbeidelse fra miljøer som ønsker å gå baklengs inn i framtia. Om få år kan vi ta i bruk en lufthavn som vi mener er det største løftet innen samferdsel i vår levetid.

Dette betyr at folk kan reise til og fra Helgeland på en effektiv, rask og billig måte, som igjen bidrar til økt vekst for næringslivet og økt bolyst i hele regionen.

En annen vekstimpuls er dypvannskai. En slik oppgradering er svært viktig for industrien i Rana, landsdelen og landet forøvrig. En bærekraftig grønn industri kommer til å sikre oss økonomisk vekst og derfor har Rana FrP gått i front for å få denne etablert så raskt som mulig.

Det må heller ikke herske noen tvil om hvor vi i Rana FrP står i sykehus-saken, vi ønsker primært to sykehus, et i Rana og et i Sandnessjøen. Men vi er også tydelige på at blir løsningen et stort sykehus så må det ligge i Rana.

Vi støtter ressursgruppens argumenter fullt ut og er overbevist om at den økonomiske bærekraftsanalysen også peker i retning Rana, en lokalisering her er utvilsomt den beste løsningen for både pasienter og ansatte ved sykehuset.

Johnny Ronesen, nestleder i Rana FrP

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags